Asusteet, Rinnemuoti

Untuva- vai vanutakki? Columbia yhdistää molempien parhaat puolet

Columbia Sportswearin 2014 - 15 talvimallistossa yhdistyvät vanun ja hanhenuntuvan parhaimmat ominaisuudet.

Innovatiivisista ulkoiluvaatteistaan tunnettu Columbia lanseeraa tulevalle talvelle ainutlaatuisen untuva- ja vanueristeen yhdistävän Turbodown-malliston.

Ulkona on hauskaa myös talvella

Columbian uusi talvimallisto lupaa pitää talvikeleistä nauttivan ulkoilijan lämpimänä myös kireimpinä pakkaspäivinä. Turbodowniksi nimetty uutuusmallisto yhdistää nimittäin yhtiön aiemmin kehittelemän Omni-Heat-vanueristeen luonnon omaan lämmittäjään eli korkealaatuiseen hanhenuntuvaan.

Uudessa mallistossa yhdistyvät hyvä lämmittävyys sekä hengittävyys. Takin sisäpuolella käytetään hikeä ja kosteutta paremmin poissiirtävää vanueristettä, kun taas ulompana kerroksena käytetätää lämpöä hyvin eristävä untuvaa. Lisälämpöä tuo vettä hylkivä ulkomateriaali sekä käyttäjän omaa ruumiinlämpöä takaisin heijastava vuorimateriaali.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

– Synteettisen vanueristeen ja untuvan optimaalinen yhdistäminen takaa, että vaatteiden lämmitys- ja hengittävyysominaisuudet ovat ensiluokkaiset. Uudet Turbodown-tuotteemme haastavat talvitakkivalikoiman sekä keveydessä että lämpimyydessä, kertoo Columbia Sportwear Finlandin myyntipäällikkö Guy Romi.

Vanu- ja untuvaeristettä yhdistämällä myös tuotteen valmistuskustannukset pienenevät. Hanhenuntuvan hinta maailmalla on nimittäin kohonnut huimasti viime vuosina kovasta kysynnästä johtuen.

Värikästä Turbodown-mallistoa on saatavissa sekä hupullisena että huputtomana versiona. Valikoimassa on erilliset tuotteet sekä miehille että naisille.

Lähde ja kuva: Columbia

Tutustu tarkemmin kerrospukeutumisen perusteisiin


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Untuva- vai vanutakki? Columbia yhdistää molempien parhaat puolet
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,25/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.