Ajankohtaista, Asusteet, Rinnemuoti

Haltin omistus keskittyy

Haltin pääomistaja on lisännyt omistusosuuttaan yhtiössä. Samalla entinen toimitusjohtaja on luopunut omistuksestaan.

Haltin pääomistaja Ingman Group on lisännyt omistustaan yhtiössä. Toimitusjohtajana vuosina 2009–2013 toiminut Martti Uusitalo on myynyt koko osakekantansa pääomistajalle. Samalla hän on jättänyt paikkansa Haltin hallituksessa.

Muutosten myötä Ingman Groupin omistusosuus Haltissa nousee lähes 90 prosenttiin.

Halti ilmoitti äskettäin strategiansa tarkistamisesta. Haemme kasvua perinteisten outdoor-, retkeily- ja alppihiihtokategorioiden lisäksi myös vapaa-aika- ja multisport-tuotekategorioista. Halti on Suomessa tunnetuin ja harkituin brändi ulkoiluvaatekategoriassa. Teemme siitä jatkossa enemmän myös neljän vuodenajan brändin. Olemme sitoutuneita Haltin pitkäjänteiseen kehittämiseen ja siksi olemme päättäneetkin edelleen vahvistaa omistustamme yhtiössä, kertoo hallituksen puheenjohtaja Robert Ingman.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lähde ja kuva: Halti Oy


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Haltin omistus keskittyy
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,25/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

  • Timppa sanoo:

    Kyllä tekee raskasta tappiota vuosikaudesta toiseen. Ollut konkan partaalla monta kertaa, mutta aina joku toiveikas laitttaa lisää hilloa pohjattomaan kaivoon. Ei ole Ingmanin satsaus paljoa auttanut. Viimeset neljä vuotta tuottanut turskaa melkein 10 meuroa. Huh huh.

    Vastaa

  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.