Hiihtokeskukset, Hiihtokuvaus, Vapaalasku

Elokuvanäytös Euroopan huipulla!

Warren Millerin uusi laskuelokuva sai ensi-illan Itävallassa arvoisissaan puitteissa: kutsuvierastilaisuus järjestettiin 3440 metrin korkeudella!

Itävallan korkeimmalla sijaitseva kahvila toimi Euroopan korkeimmalla sijaitsevana elokuvateatterina Warren Millerin uusimman No Turning Back -elokuvan kutsuvierastilaisuudessa.

Korkeatasoinen tilaisuus korkean tason elokuvalle

Pitztalin jäätikön yläasemalla sijaitseva Café 3.440 isännöi Warren Millerin uusimman laskuaiheisen elokuvan ensi-iltaa Itävallassa. No Turning Back on legendaarisen ja erittäin tuotteliaan Millerin järjestyksessään jo 65. laskuelokuva.

Elokuvan ensi-illassa kutsuvieraat nauttivat ensin laskettelusta ja lumilautailusta Felix Wiemersin ja Ueli Kestenholzin seurassa. Wiemers on tällä hetkellä Saksan ainoa Freeride World Tour -kisaaja ja sveitsiläinen 39-vuotias lumilautailija Kestenholz on puolestaan moninkertainen kansainvälisten lumilautakisojen voittaja. Nykyisin hänen intohimonsa on kilpailemisen sijaan vapaalasku ja erityisesti Speed Riding eli ”ilmava” laskeminen laskuvarjon tapaisen kuvun kanssa, jota nähdään myös No Turning Back -elokuvassa.

Mainos
Mainos

Kuvassa vasemmalta Marcus Herovitsch (Pitztaler Gletscherbahnen), Monika Renner (Warren Miller Film Production) sekä elokuvassa esiintyvät Felix Wiemers ja Ueli Kestenholz.

Laskupäivän jälkeen tiedossa oli paikallisten herkkujen nauttimista näyttävän auringonlaskun sävyttämissä maisemissa sekä itse päivän kohokohta eli elokuvanäytös. Takamaastoihin sijoittuvaa laskuelokuvaa on kuvattu eri puolilla maapalloa kuvauspaikkojen vaihdellessa Alaskasta aina laskupaikkana eksoottiselta kuulostavaan Kreikkaan asti.

Katso No Turning Back -elokuvan traileri:

Lähde ja kuvat: Pitztaler Gletscherbahn GmbH&CoKG

Katso lisää laskuaiheisia kuvia ja videoita


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Elokuvanäytös Euroopan huipulla!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,25/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.