Hyppää sisältöön

Jungfraun alueen kesätapahtumat 2015

Kesäkuukausina Sveitsin vuoristokylissä järjestetään monia mielenkiintoisia tapahtumia urheilun ystäville.

Alpit tarjoavat kattavasti tekemistä aktiivilomailusta kiinnostuneille myös kesäaikaan – ohessa esimerkkejä kesän 2015 urheilutapahtumista Jungfraun seudulta.

Eiger Ultra Trail

Eiger Ultra Trail –polkujuoksukilpailu tarjoaa kolme vaihtoehtoista reittimahdollisuutta (16, 51 ja 101 kilometriä) ja sopivia haasteita niin aloittelijoille kuin lajin ammattilaisille. Pelkästään mahtavat maisemat tekevät osallistumisesta ikimuistoisen.

Grindelwald, 18-19.7.2015

> Lisätietoa tapahtumasta

Eiger Bike Challenge

Grindelwald, 16.8.2015

Eiger Bike Challenge on maastopyöräilytapahtuma mahtavan Eiger-vuoren maisemissa. Valittana on lyhyt, keskipitkä tai pitkä reitti (22, 55 ja 88 kilometriä). Lähtö ja maali sijaitsevat hurmaavassa Grindelwaldin kylässä.

> Lisätietoa tapahtumasta

Inferno Triathlon

Jungfraun alue, 21-22.8.2015 

Inferno Triathlon on yksi Alppien mahtavimmista kestävyysurheilutapahtumista. Untia, pyöräilyä ja juoksua itsellesi sopivassa mittakaavassa ja muodossa, sillä perinteisen triathlonin lisäksi on mahdollisuus osallistua joukkuekisaan, puolimaratoniin tai leikkimieliseen triathlonkokeiluun yksin tai ystävien seurassa.

> Lisätietoa tapahtumasta

Alpenbrevet

Lähtö/Maali Meiringenissä, 29.8.2015

Äärimmäisen haastava maantiepyöräilytapahtuma Sveitsin kauniiden vuorten keskellä! Serpentiinimutkat, vauhdikkaat alamäet ja mahtavat maisemat tekevät tapahtumasta ikumuistoisen. Valittavissa on kolme eri reittiä (132, 172 ja 276 kilometriä).

> Lisätietoa tapahtumasta

Jungfrau Marathon

Jungfraun alue, 12.9.2015

Jungfrau Marathonin kilpailureitti on järjestäjien mukaan maailman kaunein maratonreitti – ympärillä mahtavat vuoret ja alati vaihtuvat alppimaisemat. Maratonin tekee erittäin haastavaksi reitin 1829 metrin korkeusero.

> Lisätietoa tapahtumasta

Lähde ja kuvat: Jungfrau Region Switzerland / Ferretti Tourism Marketing