Asusteet, Rinnemuoti, Vapaalasku, Varusteet

Helly Hansenilta uusi värikäs ULLR-vapaalaskumallisto

Tulevalla laskukaudella Helly Hansen houkuttelee laskijoita takamaastojen puuterilumille uuden ULLR-vapaalaskumalliston avulla.

Helly Hansenin uudessa vapaalaskumallistossa yhdistyvä toimivat tekniset oivallukset sekä raikas värimaailma.

ULLR-mallistossa sekä kuori- että hengittäviä vaatteita

Helly Hansenin uusi värikäs ULLR -vapaalaskumallisto sisältää sekä kuorivaatteita että hengittäviä tuotteita. ULLR-malliston yksityiskohdissa on huomioitu erityisesti laskijoiden käyttötarpeet ja -tilanteet takamaastojen puuterilumilla. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi hyvin myös laskurepun kanssa.

ULLR-mallisto on kehitetty yhteistyössä maailman parhaimpien vapaalaskijoiden kanssa. Malliston vuorten ja lumen jumalaa tarkoittava nimi on otettu vanhasta norjalaisesta mytologiasta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kärkituotteina miesten Ridge Shell Jacket ja naisten Aurora Shell Jacket

Helly Hansenin vapaalaskumalliston kärkituotteina ovat miesten Ridge Shell Jacket ja naisten Aurora Shell Jacket –kuoritakit.

Takit on suunniteltu nopeasti muuttuviin vuoristo-olosuhteisiin. Vedenpitävät takit hengittävät hyvin. Taskut ovat helposti saavutettavissa myös reppua käytettäessä. Turvallisuutta lisää näkyvät heijastavat elementit.

Ridge Shell Jacketin ja Aurora Shell Jacketin mitoitus on hieman normaalia pidempi. Korkea kaulus, lumilukko sekä takin ja housujen yhdistämismahdollisuus suojaavat laskijaa erityisen syvässä lumessa laskettaessa.

– ULLR-malliston ammattilaisten näkökulmasta pitkälle suunnitelluilla tuotteilla voi huoletta lähteä takamaastoihin ja puuterilumille. Merkittyjen rinteiden ulkopuolella laskettaessa on hyvä muistaa lumiturvallisuusvarusteet, ja tarvittaessa käyttää paikallista vuoristo-opasta mikäli oma kokemus ei ole riittävä, itsekin paljon laskeva Helly Hansenin maajohtaja Kai Kantanen sanoo.

Takkeihin on saatavilla erityisesti niihin suunnitellut housut, miehille Elevate Shell Pant ja naisille Aurora Shell Pant. Miesten Ridge Shell Jacket on saanut arvostetun German Design Award –palkinnon.

Kokeilussa Helly Hansen ULLR – vapaalaskijan laskuasu

Lähde ja kuvat: Helly Hansen


Avainsanat:
, , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Helly Hansenilta uusi värikäs ULLR-vapaalaskumallisto
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.