Kohteet, Lappi, Lumimatkat

Hollannista lisää lentoja pohjoisen lumille

TUI Holland aloittaa ensi talvena lennot Amsterdamista Pohjois-Suomen hiihtokeskuksiin.

Lennot Euroopasta Pohjois-Suomen hiihtokeskuksiin lisääntyvät edelleen tulevana talvena, kun TUI Holland aloittaa jouluna 2016 liikennöinnin Kuusamoon ja Kittilään Amsterdamista kolmiolentona.

Noin tuhat matkailijaa 12 viikon aikana

Uusi yhteys tuo Kuusamoon noin tuhat hollantilaista matkailijaa nauttimaan talven lumosta. Kokonaisuudessaan hollantilaisten tilauslentosarja on 12 viikon mittainen.

– Nykyiset vahvat toimijat Iso-Britanniasta ja Hollannista pidentävät sarjojaan Kuusamoon, mikä jo itsestään tuo lisää kasvua. Hollantilaisten uuden sarjan käynnistäminen on hieno lisä, Ruka Kuusamo Matkailun toimitusjohtaja Mats Lindfors iloitsee.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Parantuneiden lentovuorojen seurauksena Kuusamon lentoaseman matkailijamäärät kasvoivat jo viime talvena tammi-huhtikuussa 21,4 prosenttia. Lindforsin mukaan Kuusamo on jäänyt hieman jälkeen muista pohjoisen kohteista kansainvälisen kohdemyynnin käynnistämisessä ja tulevaisuuden odotukset ovatkin suurimmat juuri kansainvälisten matkanjärjestäjien tilauslentosarjojen suhteen.

Rukan ja Kuusamon asema on edelleen vahva myös kotimaisten talvimatkailijoiden keskuudessa. Tilastokeskuksen tietojen mukaan kuusamolaisten majoitusliikkeiden osuus Suomen kokonaisyöpymisistä oli joulu-helmikuun aikana peräti 4,2 prosenttia.

Alkaneeseen kesään ja tulevaan talveen lähdetäänkin Kuusamossa hyvillä mielin.

– Varaustilanne näyttää jo tässä vaiheessa varsin hyvältä, iloitsee Lindfors.

Lähde: Ruka-Kuusamo Matkailu ry
Kuva: Jackie.lck via Compfight cc


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Hollannista lisää lentoja pohjoisen lumille
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.