Advertoriaali, Hiihtokeskukset, Kohteet, Lumimatkat

Slopetrotterin vinkit Saalbachiin

Itävallan Saalbach on yksi alppimatkatoimisto Slopetrotterin suosituimmista kohteista – eikä suotta. Ski Circuksen rinteet sekä alppikylän vilkas elämä muodostavat erinomaiset puitteet vuoden laskettelumatkalle.

Hiihto-opas paljastaa – koe nämä Saalbachissa

Yksi Slopetrotter Skitoursin lomaneuvojista, ja aiemmin Alpeillakin oppaana työskennellyt Klara pitää Saalbachia yhtenä ehdottomista suosikkikohteistaan. Hiihtoalue tarjoaa mukavasti rinnekilometrejä ja monipuolista laskettelua kaiken tasoisille. Kaikista parhainta Klaran mielestä Saalbachissa on kuitenkin aito ja ainutlaatuinen itävaltalainen alppitunnelma, joka täytyy itse tulla kokemaan paikan päälle.

Klaran ikimuistoisimpia laskukokemuksia Saalbachissa on eräs aikainen aamu, jolloin yön aikana oli satanut reippaat 30 cm lunta. Klara hyppäsi Schatzberg Express –kabiinihissin kyytiin, ja päätti ensimmäistä kertaa uskaltautua kokeilemaan sen alla kulkevaa ykkösrinnettä. Kyseessä on musta rinne, jonka monet laskijat jättävät myöhemmälle iltapäivään. Ensimmäisen laskunsa jälkeen yksin koskemattomassa rinteessä, tuore lumi suksien alla, ei Klara katunut rohkeuttaan vaan laski rinteen lukemattomia kertoja uudelleen.

Yksi kokemisen arvoinen ravintola Saalbachissa on Hotel Peterin ravintola, joka sijaitsee aivan viihtyisän aamiaispensionaattimme Pension Wallnerin vieressä. Illallinen tarjoillaan kuumalla kivialustalla, jolla ruokailijat itse pääsevät valmistamaan ruokansa. Ravintolan omistaja on mukana koko illallisen ajan ja tekeekin illasta varsinaisen illallisshown, jonka aikana pojat maustavat pihvinsä testosteronilla ja tytöt ripauksella rakkautta. Klaran suositus täydelliseen illanviettoon Saalbachissa on afterski Hinterhag Almissa, illallinen Hotel Peterin ravintolassa ja illan jatkaminen vauhdikkaassa UnderBarissa pikkutunneille asti.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Hiihtoalueen yhdistyminen Fieberbrunniin on tuonut uuden lisän Saalbachin lasketteluun. Konkreettisesti rinnekilometrejä on tullut 70 lisää, ja nyt alue tarjoaa entistäkin paremmat mahdollisuudet päiväretkien tekemiseen. Fieberbrunnin alueella on myös erinomaisia offarimaastoja.

Saalbachia Klara suosittelee niille, jotka pitävät vauhdista- niin rinteessä kuin laskupäivän päätteeksikin. Saalbachissa pääsee myös kokemaan aidon itävaltalaisen alppitunnelman, jonka kaltaista on vaikea löytää muualta. Saalbach tarjoaa laskettelua pitkistä sinisistä rinteistä kapeisiin, punaisiin metsärinteisiin. Saalbach sopii monipuolisuutensa puolesta lähes kaikille, mutta Klara suosittelee kohdetta erityisesti hyvää laskettelua ja hauskanpitoa etsivälle kaveriporukalle.

Slopetrotter tarjoaa pakettimatkoja Saalbachiin reittilennoilla Helsingistä Salzburgiin.

Tiesitkö että:

  • Matkojemme hintaan sisältyy aina hissilippu
  • Lentomatkojemme hintaan sisältyy lisäksi aina lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Matkoillamme on hinta- ja laskettelutakuu

> Osallistu kilpailuun ja voita 1750€ matka Saalbachiin

Edullisia laskumatkoja Alpeille – tutustu tarkemmin Slopetrotteriin
Tutustu Saalbachiin Slopetrotter Skitoursin sivuilla

Lähde: Slopetrotter Skitours
Kuvat: Saalbach Hinterglemm/Bause ja Saalbach Hinterglemm/Leogang/Fiberbrunn


Avainsanat:
, , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Slopetrotterin vinkit Saalbachiin
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,67/5 - 3 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.