Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Lappi

Onko tässä maailman pisimpään voimassa oleva hissilippu – Ostaisitko 50 vuoden kausikortin?

Saariselän hiihtokeskus eli Saariselkä Ski Sport & Resort Oy tiedottaa myyvänsä 50-vuotisjuhlan kunniaksi 50 vuotta voimassa olevaa kausikorttia erikoishinnalla.

50 vuotta toiminut hiihtokeskus Saariselkä viettää juhlavuotta koko tulevan talvikauden 2019–2020. Joulukuussa 1970 avattiin ensimmäiset rinteet Kaunispää-tunturille. Ylös nosti suomalaisvalmisteinen ankkurihissi ja alas vei kolme reittiä – ”Taistelevien”, ”Tappelevien” ja ”Tavallisten rinteet”. Nykyinen 15 rinteen ja kuuden hissin keskus toimii myös Iisakkipää-tunturilla.

Saariselkä Ski & Sport Resort työllistää vilkkaimman talvisesongin aikaan jopa 60 henkilöä, joista useat ovat paikkakuntalaisia. Euroopan pohjoisin hiihtokeskus kehittää palveluitaan ympärivuotiseksi. Tänä kesänä keskus avasi Kaunispäälle hissipyöräilijoille tarkoitetun Bike Park -alueen pyöräilyreitteineen ja istumahissi kuljetti myös maisemamatkailijoita.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Nyt Saariselkä haluaa juhlia pitkään. 50-vuotisen historian kunniaksi ja seuraavaa 50 vuotta varten hiihtokeskus tarjoaa jotain ainutkertaista: kausilipun, joka on voimassa seuraavat 50 vuotta eli vuoteen 2070 saakka. Juhlalipun voi ostaa noin kolmen kausilipun hinnalla. Lippu on myynnissä vain rajoitetun ajan, 1.11.–31.12.2019.

Erikoiskausilipun ehdot ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta skisaariselka.com/50v

Kommentoi alle mitä mieltä olet 50 Saariselän vuoden kausikorttimahdollisuudesta!

Lähde: Saariselkä Ski Sport & Resort Oy


Avainsanat:
, , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Onko tässä maailman pisimpään voimassa oleva hissilippu – Ostaisitko 50 vuoden kausikortin?
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3,88/5 - 8 ääntä)
Loading...