Syöte MTB 2019

Syöte MTB alle 5 tuntia, päivitystä

Julkaistu: 18.1.2019

Päivitystahti on ollut hidas, mutta varma ja projekti etenee.

Syötteellä ikävä kyllä paloi huipulla sijaitseva hotelli, jossa on ollut aina peseytyminen ja ruokailu. Tämä aiheutti myös sen, että ilmoittautuminen Syöte MTB:hen siirtyi 28.1. jotta siellä saadaan varmistettua ruokailun ja peseytymisen mahdollisuudet. Silloin pitää olla tarkkana, että paikka varmistuu.

Treenaaminen on edennyt murtomaahiihdon merkeissä ja joulun aikaan tuli lasketeltua 10 päivää putkeen.  Tottakai myös koripalloa olen jatkanut. Loppiaisen aikaan oli perinteinen ikämiesturnaus, josta napattiin yhdeksäs mestaruus. Kymmenen kertaa on osallistuttu ja nyt siis yhdeksäs mestaruus Vihiluodon Torpan Poikien (ViToPo) riveissä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Niitä matalatempoisia pk-lenkkejä olen pyrkinyt tekemään ja tuo pertsan hiihtäminen toimii siinä aika hyvin. Paino ei kyllä joulun jälkeen ole pahemmin tippunut, mutta pikku hiljaa alaspäin se on kuitenkin menossa. Olen hyvin luottavainen, että kyllä se siitä pikkuhiljaa tippuu.

Tänään oli rapsakka pakkanen ja kävin viimein ostamassa pitkään harkitsemani rintavaljaat GoProta varten. Sitten piti käydä pieni lenkki ajamassa ja testaamassa minkälaista kuvaa valjaiden kanssa tulee. Pakkasen takia, en viitsinyt lenkin aikana tutkia miten kuvaus osuu kohdalleen ja niinpä kuva osoittaa turhan alas, mutta tietääpä seuraavalla kerralla. Jonkinlaista materiaalia siis katsottavissa Oulun metsistä tältä päivältä alla.

Helmikuun alussa ollaan menossa Pyhälle seuraavan kerran. Toivottavasti silloin on luntakin jo vähän tullut, että takamaastoihinkin pääsisi.

Päivän video (tilatkaa ihmeessä kanava, niin ei mene videot sivu suun):

Aiheeseen liittyviä postauksia:

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *