Vysoké Tatry

Etusivu Foorumit Kohteet Muu Eurooppa Vysoké Tatry

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 6 päivää, 19 tuntia sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #31500 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/muu-eurooppa/vysoke-tatry/ 

  #185874 Vastaus

  Jussi Hietala

  ”Vysoké Tatryyn kannattaa matkustaa lentämällä joko Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan tai Puolan Varsovaan. Ensimmäisestä matkaa perille on runsaat kolmesataa kilometriä ja jälkimmäisestä noin viisisataa.”

  Tähän voisi ehkäpä lisätä, että Krakova on huomattavasti fiksuin paikka lentää. Ajomatkaa vain noin 150 km ja lennot saman hintaisia kuin Varsovaankin.

  #257554 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Kävimme tutustumassa kaikkiin Vysoké Tatryn kolmeen keskukseen maaliskuun puolivälissä 2019. Kelit eivät erityisesti suosineet, tuuli oli vaivannut useamman päivän ja sulkenut hissejä sekä kuljettanut muutenkin osittain vähissä olevaa lunta. Harjanteilla ja Tatranská Lomnican alaosissa lumi oli vähissä. Toisaalta ylempänä kurujen pohjilla ja muissa suojaisissa paikoissa lunta oli hyvinkin pöllyteltäväksi.

  Rinteiden ja maisemien puolesta parhaalta tuntui Tatranská Lomnica, mutta parhaat lumete ja hienoimmat offarimaastot löytyivät Strbské Plesosta. Starý Smokovecissa ei oikeastaan ollut juuri laskettavaa, mutta jääveistokset ja jäätemppeli oli mukava nähdä juna-ajelulla.

  Kaikkiaan hintataso huomioiden kohtuullisen vertailukelpoinen Alpeille, ja offareiden puolesta kiinnostava etenkin jos sattuu paikale hyvän lumen aikaan.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Vysoké Tatry
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">