Chamonix'n julkkismaisemaa
Hiihtokeskukset, Kohteet, Persoonat

Joulu prinsessa Madeleinen tapaan Verbierissä?

Tai agentti 007 Pierce Brosnanin tapaan Chamonix'ssa? Näistä kohteista bongaat julkimot.

Useimmille meistä joulu tarkoittaa perheen ja ystävien seurasta nauttimista, joulukuusen koristelua ja takan loimusta nauttimista. Julkkiksille joulu tarjoaa tilaisuuden karata lomalle mitä hienoimpiin hiihtokohteisiin.

1. Chamonix (Ranska)

– Kate Moss, Paris Hilton, Pierce Brosnan

Chamonix on ympärivuotinen turistikohde, joka täyttyy kuuluisuuksista lomakausina. Hiihtokohde on täynnä korkealuokkaisia hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Chamonix on pitänyt kiinni suosiostaan aina vuodesta 1924 lähtien, jolloin paikka toimi talviolympialaisten näyttämönä. Länsi-Euroopan korkeimman vuoren Mont Blancin jyrkät rinteet houkuttelevat paikalle Kate Mossin ja Pierce Brosnanin kaltaisia tähtiä, joilla laskettelu on verissä. Luksus-nälkään voi kokeilla esimerkiksi Michelin-ravintola Le Hameau Albert 1eriä, joka kelpaa myös Paris HIltonille.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

2. Verbier (Sveitsi)

– Englannin ja Ruotsin kuninkaalliset

Verbierin talviurheilukohde sijaitsee Valais’n kantonissa Sveitsissä. Haastavista rinteistään ja off-pisteistään tunnettu hiihtokeskus on tarkoitettu hurjapäille, jotka eivät pelkää laskea lujaa haastavilla rinteillä. Täällä viihtyvät niin alppihiihtäjät, hiihtopummit kuin julkkiksetkin. Verbierissä lomaillessa ei ole syytä ihmetellä, jos seuraavana hiihtohississä istuvat prinssi Charles tai Ruotsin kuninkaalliset Victoria ja Daniel. Paikka on tunnettu korkeasta tasostaan, jonka huomaa hyvin hoidetuista rinteistä ja hisseistä, jotka toimivat yhtä tarkasti kuin sveitsiläiset kellot.

Verbierissä viihtyvät kaikki, hiihtopummeista kuninkaallisiin

Verbierissä viihtyvät kaikki, hiihtopummeista kuninkaallisiin

3. Telluride (Colorado, USA)

– Tom Cruise, Oprah Winfrey, Ralph Lauren

Joulun alla julkkikset etsivät mielellään paikkaa, missä levätä ja sulautua tavisten joukkoon. Telluriden kaupunki on oivallinen tähän tarkoitukseen. Lomakohdetta ympäröimät San Juan -vuoret kohoavat lähes 4000 metrin korkeuteen. Superjulkkikset kuten Oprah Winfrey, Tom Cruise ja Sandra Bullock nauttivat vuoristokaupungin upeissa maisemissa lasketellen ja lumilautaillen. Pitkäksi venyneen laskupäivän jälkeen, on illalla hyvä rauhoittua kuuman juoman ääressä ja bongailla julkkiksia kuten Jerry Seinfeldia ja Katie Holmesia, jotka molemmat omistavat kodit alueelta.

Telluriden kaduilla voit törmätä Tom Cruiseen

Telluriden kaduilla voit törmätä Tom Cruiseen

Lähde: Hotels.com
Kuvat: Flickr/Leo-setä (Verbier), jitbag (Chamonix), grayskullduggery (Telluride)

Tutustu julkkiskohteisiin Lumipallossa:

> Chamonix – Alppiharrastajan mekka
> Verbier – Viihdettä ja vapaalaskua
> Telluride

 


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Joulu prinsessa Madeleinen tapaan Verbierissä? Chamonix'n julkkismaisemaa
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,00/5 - 1 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.