Hyppää sisältöön

Laivalla Ruotsin lumille – huippuloma helpolla

Ruotsin laskettelukohteet tarjoavat korkeita rinteitä sekä monipuolisia lomaelämyksiä. Hintatasokaan ei nykyisellään päätä huimaa.

Naapurimaamme Ruotsi tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuneelle laskulomalle, sillä helposti saavutettavat kohteet ovat yllättävän lähellä vaikka omalla autolla matkaten.

Merta edemmäs mäkeen

Talven laskureissuja suunniteltaessa suomalaisten nokka kääntyy perinteisesti kohti pohjoista tai etelää. Suuntana tällöin ovat yleensä Lapin hiihtokeskukset tai Alppien kohteet, mutta löytyisikö tulevalle kaudelle mitään uutta ja perinteistä poikkeavaa?

Tänä talvena on erityisen helppoa suunnata laskemaan lännen lumille naapurimaahamme Ruotsiin. Tukholmasta kohtuullisen ajomatkan päästä löytyy nimittäin useita laskettelukeskuksia, joiden kokoluokka ja oheispalvelut tarjoavat takuulla ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiseen lomaan.

Esimerkiksi Tukholmasta helposti reilussa kolmessa tunnissa saavutettavat Järvsö ja Hassela soveltuvat erinomaisesti koko perheen kohteeksi vaikka pitkän viikonlopun laskureissulle. Ruotsin suurin perhekohde Sälen sijaitsee sekin vain neljän tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta.

Laivamatka kruunaa Ruotsin reissun

Ruotsin loma on helppo kruunata koko perheen yhteisellä tähtihetkellä, sillä laivamatka on usein keskeinen osa Ruotsin laskureissua ja odottamisen arvoinen etappi mennen tullen.

Perheen pienemmille laiva itsessään on ikimuistoinen kokemus monipuolisine mahdollisuuksineen ja virikkeineen. Vanhemmille se puolestaan tarjoaa mahdollisuuden ja puitteet monipuolisten ostosten tekoon, rentoutumiseen ja lomatunnelmaan virittäytymiseen.

Tukholman kautta matkatessa lomaan ja laskureissuun on helppo sisällyttää myös muuta ohjelmaa ja tekemistä, esimerkiksi pääkaupungin nähtävyyksiä kiertäen ja ostosmahdollisuuksia hyödyntäen.

Tutustu Viking Linen matkatarjouksiin Ruotsin lumille

Talvikaudella 2015 -16 matka Ruotsin lumille hoituu helposti Viking Linen punavalkoisilla laivoilla.

Alla esimerkkejä ajankohtaisista tarjouksista lännen lumille!

Berghotellet – Järvsöbacken

4 yötä su–ke, esim. su 3.1.2016
alkaen 345€ / D-Double-room, 2–3 hengelle
alkaen 378€ / C-Double room, 2–5 hengelle
alkaen 426€ / A-Double room, 2–5 hengelle

Hassela Ski Hotel – Hassela

4 yötä su–ke, esim. su 10.1.2016
alkaen 515€ / HOT3, 2 aik. + 1 lapsi alle 15 v
alkaen 560€ / HOT4, 2 aik. + 2 lasta alle 15 v

Best Western Stöten Hotel – Sälen

4 yötä su–ke, esim. su 10.1.2016
alkaen 61€ / yö 2 hengen huoneessa aamiaisineen

Viking Line –autopaketit

Turku–Tukholma
7.1.–18.2.2016 su–to-lähdöt
alkaen 78 € / I4-hytti (klo 20.55).

Helsinki–Tukholma
7.1.–24.3.2016 joka päivä
alk. 79 € / C4-hytti (klo 17.30)

Autopaketin hintaan sisältyy yhdensuuntainen matka 2–5 aikuiselle, henkilöauto ja hytti.

Lähde ja kuvat: Visit Sweden, Viking Line