Ajankohtaista, Hiihtokeskukset, Kilpailu, Lappi

Voita oma tunturi!

Tunturi sinulle ja 30:lle ystävällesi parhaiden keväthankien aikaan – mistä on kyse?

Pyhätunturi järjestää ainutlaatuisen kilpailun, jossa voi voittaa majoituksen, hissiliput ja välineet 30:lle ystävälle.

Pyhä syntyy ystävistä

– Oman tunturin voittajalle on luvassa huikein tunturikokemus ikinä. Voittaja saa tuoda huhtikuussa parhaille keväthangille 30 ystäväänsä, joille kaikille tarjoamme majoituksen, hissiliput ja välineet käyttöön, lupaa Pyhän tapahtumatuottaja Jusu Toivonen

Voita oma tunturi –kisa on osa Pyhän brändiuudistusta.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Vuosiksi Rukan varjoon jäänyt Pyhä suuntaa tulevaan täysin uudella palvelukonseptilla, joka konkretisoituu Pyhä syntyy ystävistä –kampanjateemaan. Jatkossa Pyhä ei keskity olemaan suurin tai kaupallisin Suomen hiihtokeskuksista, vaan korostamaan ja esiintuomaan paikan ainutlaatuisuutta sekä aitoa kokemusta, syvempää yhteyttä luontoon, itseen ja ystäviin.

– Pyhä ei ole kaikkea kaikille. Mutta ystävilleen se on kaikki kaikessa. Pyhä on maaginen paikka, ja tämän tunturitunnelman haluamme säilyttää myös tulevaisuudessa. Nyt myös visuaalisuus ja kommunikaatio on viimein saatu vastaamaan Pyhän tunnelmaa, kertoo Pyhätunturi Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Kristiina Kukkohovi brändiuudistuksesta.

Pyhän uudistunut brändi näkyy kaikessa Pyhätunturin markkinoinnissa, kuten tapahtumissa, verkkosivuilla, televisiossa ja radiossa. Radio Helsingin kanssa toteutetut Tunturiklubit tuovat Pyhälle kerran kuussa tunturifiilikseen sopia artisteja ja dj:tä.

Katso esimerkki Pyhän uuden ilmeen mukaisesta mainoksesta:

> Osallistu Voita oma tunturi –kisaan Pyhän sivuilla

Lähde: Pyhätunturi
Kuva: Antti Hurskainen


Avainsanat:
, , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Voita oma tunturi!
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,50/5 - 4 ääntä)
Loading...

Kommentoi artikkelia tai keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.