Kohteet, Lumimatkat, Yleinen

Helsingistä avautuu uusi lentoyhteys Ruotsin ja Norjan suurimpiin hiihtokeskuksiin

Joulukuusta 2019 alkaen Ruotsin ja Norjan suurimpiin hiihtokeskuksiin Säleniin ja Trysiliin pääsee Helsingistä entistäkin helpommin ja nopeammin. Finnair ja BRA aloittavat liikennöinnin hiihtokeskusten välissä olevalle uudelle kansainväliselle lentokentälle Tukholman kautta.

Uuden lentolinjan myötä pääsy kummankin maan hiihtokeskuksiin on ennennäkemättömän helppoa: uudelta Scandinavian Mountains Airport -lentokentältä on vain 10 minuutin matka Sälenin lähimpään rinteeseen Hundfjälletiin ja vain 40 minuutin matka Trysiliin.

– On todella hienoa, että voimme esitellä Ruotsin ja Norjan suurimmat hiihtokeskukset suomalaisasiakkaille entistä paremmin. Viime talvena suomalaisten laskettelijoiden määrä hiihtokeskuksissamme kasvoi 16 prosentilla*, ja pystymme jo sanomaan, että varausten määrä kasvaa entisestään* ensi talvena, SkiStarin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Lindström sanoo.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lennot Sälen-Trysiliin lähtevät Helsingistä torstaisin ja sunnuntaisin 22. joulukuuta alkaen. Finnair liikennöi lentoa Helsingistä Tukholman Brommaan, josta BRA jatkaa Sälen-Trysiliin. Lentoaika Helsingistä Tukholmaan on 70 minuuttia ja Tukholmasta Sälen-Trysiliin 65 minuuttia. Voit nyt varata koko matkan Helsingistä Sälen-Trysiliin sekä Finnairin että BRAn kautta.

– Tämä lentoyhteys helpottaa suomalaisten pääsyä kahteen suosituimmista kohteistamme. Myös Åreen pääsee nyt aiempaa helpommin, sillä Trondheimin ja Helsingin välille tulee uusi lentoyhteys, SkiStarin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Lindström kertoo.

Scandinavian Mountains Airport (Sälen-Trysilin lentokenttä) lyhyesti

● Lähellä Norjan rajaa sijaitseva lentokenttä on suurin Ruotsissa rakennettu kenttä 20 vuoteen.

● Kokonaan 33 yrityksen yksityisomistuksessa.

● Terminaalirakennuksessa on neljä porttia sekä muun muassa kahvila, tax free ‑myymälä ja kauppa.

● Lentokenttä tuo Ruotsin suurimman hiihtoalueen Sälenin ja Norjan suurimman hiihtokeskuksen Trysilin kansainvälisten vieraiden ulottuville.

● Matka-aika lähimpään rinteeseen Sälenissa on 10 minuuttia, ja Trysiliin pääsee 40 minuutissa. Voit myös varata kuljetuksen Sälenin Hundfjälletille koiravaljakolla!

● Alue on Pohjoismaiden suurin talvikohde. Sen neljän hiihtokeskuksen hotelleissa, asunnoissa ja mökeissä on vuodepaikkoja yli 100 000 vierailijalle.

● Talvikaudella yöpymisten määrä alueella on yli 7 miljoonaa.

● Alueella on 250 rinnettä sekä laaja valikoima ravintoloita, kauppoja, viihdettä ja aktiviteetteja.

*SkiStar AB:n varaustilastot: suomalaiset vierailijat talvella 2018/2019 verrattuna samaan ajanjaksoon 2017/2018 sekä tulevan talven tämänhetkiset varaustilastot verrattuna samaan ajankohtaan viime vuonna.

Lähde: SkiStar


Avainsanat:
, , , , , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
Helsingistä avautuu uusi lentoyhteys Ruotsin ja Norjan suurimpiin hiihtokeskuksiin
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 1 ääntä)
Loading...