Oukku

Alkukauden Ounasvaara

Julkaistu: 15.11.2015

Nyt on annettava kiitosta Ounasvaaralle alkukauden seteistä. Vaikkei säilölunta saatukkaan, eikä lumitykitkään ole vielä työntouhussa, hoiti luontoäiti meille innokkaimmille shreddaajille lunta, josta Oukku sitten taikoi hyvät suorituspaikat.

Setuppi oukulla tällä hetkellä seuraava: kaksi mustaa viemäriputkea ja yksi scandinavian shaperin upouusi pressi. Kaikkiin lähtö pienestä tornista tai maalta, riippuen halutusta vauhdin määrästä. Pressille vielä erityis kiitos, ei töki yhtään ja on näillä vauhdeilla mukavan pitkä, kerkeää saada temput kuppiin ennen kun obstaakkeli loppuu.

Muutama foto eilisiltä iltasessareilta. Kuvaaja: Paavojo.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

backsideboardslide

frontsideboardslide

Näillä sessareilla meillä oli omat valot mukana, mutta Oukku tarjoaa valoa kolmen halogeenin verran normi iltakäyttäjille. Niillä näkee ihan kivasti vetaa vaikka yömyöhään saakka. Kunhan vain viimeinen muistaa sammuttaa valot kodan seinässä olevasta valokatkaisijasta. Ja ne roskat (myös tölkit) kerätään ja viedään mennessämme pois, eiks jo!?

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *