Serfaus

Foorumit Kohteet Itävalta Serfaus

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Timo 1 vuosi, 8 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 2.3.2016 klo 18.37 #180028

  Timo

  Juuri Serfauksesta hiihtolomaviikolta tulleena joitain tuoreita huomioita.

  Ilen ja Simon kommentit pitävät edelleen paikkansa. Vaikka oli yksi sesongin huippuviikoista ja hissijonot (=laumat) näyttivät ajoittain melkoisilta, jonottaminen erittäin harvoin kesti yli viisi minuuttia. Hissit ovat kauttaaltaan moderneja ja erittäin tehokkaita.

  Suksien, sauvojen ja monojen säilytys päähissiasemalla oli ällistyttävä kokemus. Säilytys maksoi aikuiselta 14e ja lapselta 10e / viikko ja säästi välineiden jokapäiväiseltä kantamiselta edes takas. Kun sadat tai itse asiassa varmaankin tuhatlukuiset sompaajat pyrkivät hakemaan releensä ja vaihtamaan mononsa samaan aikaan, härdelli oli melkoinen. Homma kuitenkin toimi hienosti ja kaikkineen monojen jalkaan laitto mukaan lukien meni joka päivä mennen tullen max. 10 minuutissa. Tehokasta.

  Suurin osa rinteistä on yli 2000m korkeudessa, ja se tuli tarpeeseen viikon alussa kun lämpötila kylässä oli +8. Masnerin alueella missä hissien ala-asemat ovat yli 2300m oli kuitenkin täysi talvikeli.

  Laaja rinnealue, toimiva infrastruktuuri ja tasokasta toimintaa. Voi suositella.

  Ai niin vielä. Vaikka kylä on varsin suuri, siellä ei ole mitään muuta tekemistä jos ei laske.

  17.2.2015 klo 11.55 #42192

  Ile

  Päivitetään vähän kokemuksia tälle vuodelle kun tuli käytyä jo neljättä kertaa…
  Keskus on pitänyt edelleen tasonsa ja jopa parantunut. Erilaisia ”oheispaikkoja” on lisätty ja kehitetty, mm. uusia ”Funparkeja” ja vastaavia on tullut tai vanhoja laajennettu. Lisäksi tarjolla monena päivänä hyppy suurelle ilmapatjalle joka oli junnuille hieno kokemus. Myös kaikille avoin ratalaskurata (kaksi laskijaa toisaan vastaan) ajanotolla ja videoinnilla oli uutta ja hauska kokemus.
  Ruuhkaa oli lähinnä ravintoloissa puolen päivän aikaan mutta sen vältti menemällä suomään joko puoli tuntia aikaisemmin tai myöhemmin. Kaikki kun tuntuvat tunkevan syömään tasan kello 12.
  Ainoa miinus ovat runsaat hiihtokoulut jotka tuntuvat välillä kurvailevan lähes jokaisessa mäessä. Mutta hyvähän se on että opetellaan laskemaan.

  25.2.2013 klo 11.45 #13467

  Ile

  Oikein mukava paikka. Rinteitä jokaiseen makuun ja riittävästi koko viikon laskuihin. Perheen junnulautailija piti monista isoista ja erilaisista parkeista joita oli eri puolilla aluetta.
  Ruuhkaa hisseissa oli nyt helmikuussa vain Fissin kylän kabiineissa aamupäivällä. Muuten ei yli viittä minuuttia tarvinnut jonottaa.
  Hyvä paikka ensimmäiseksi alppikohteeksi ja voi muodostua suosikiksi kuten meillä (nyt jo kolme käyntikertaa…)

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Serfaus
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>