Lokakuulta alkaen lumilajien harrastajia hellitään Alpeilla. Hiihtokauden avajaiset ovat isoja tapahtumia Alpeilla ja keräävät parhaimmillaan tuhansittain osallistujia vuosittain.
Hiihtokeskukset, Kohteet, Tapahtumat

Alppien parhaat avajaiset?

Lokakuulta alkaen lumilajien harrastajia hellitään Alpeilla. Hiihtokauden avajaiset ovat isoja tapahtumia Alpeilla ja keräävät parhaimmillaan tuhansittain osallistujia vuosittain.

Alppihumppaa vai maailmanluokan tähtiä? Olutta vai urheilua? Vaihtoehtoja on luvassa jokaiseen makuun! Tarjolla on musiikkia, juhlintaa, uutuusvälineiden testausta, hyviä tarjouksia sekä muuta mukavaa ohjelmaa mahtavissa puitteissa. Ohessa Lumipallon valikoidut poiminnat talvikauden 2013-14 avajaisista.

Itävalta

WHITE START GAMES

Zell am See ja Kaprun käynnistävät kautensa avajaisilla 9-10.11.2013. Osallistujat voivat kilpailla hauskoissa ja leikkimielisissä lajeissa, kuten syvään lumeen sukeltamisessa.

TOP OF THE MOUNTAIN OPENING CONCERT

Kanadalainen Nickelback esiintyy Ischglin talvikauden avajaisissa 30.11.2013. Sisäänpääsy keikalle on hissilipulla ilmainen ja hiihtokeskuksessa avajaisten yhteydessä paljon muutakin ohjelmaa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

COUNTRY MEETS SNOW

St. Antonin hiihtokauden avajaiset ovat vuorossa 6.-8.12.2013. Talvikausi käynnistyy rivitanssilla ja kantrimusiikilla sekä kauden uutuusvälineiden testaamisella.

Ranska

FIRST TRACKS

Val d’Isèren avajaisviikonloppuna 30.11.-1.12.2013 hiihtokeskuksen alueella välinetestausta, tarjouksia ja runsaasti muuta ohjelmaa.

Sveitsi

ST. MORITZ CITY RACE

St. Moritzin talvikauden avajaisissa 29.-30.11.2013 laskettelurinteet vedetään kaupungin kaduille saakka, kuohuviini virtaa ja musiikki soi. Kaikki ovat tervetulleita katsomaan, kun julkkisvieraat laskevat pujottelureittejä kilpaa.

Italia

FESTA DELLA NEVE

Ski Civetta -hiihtoalueen talvikauden avajaistapahtuma 13.-15.12.2013 pitää sisällään laskettelua, välinetestausta, livemusiikkia ja after skitä. Ohjelmaa on tarjolla koko perheelle ja alennettuun hintaan.

Kuva: Simo Vunneli

Tutustu tarkemmin hiihtokeskusten tapahtumiin


Avainsanat:
, , , , ,
Arvostele artikkeli:
Alppien parhaat avajaiset? Lokakuulta alkaen lumilajien harrastajia hellitään Alpeilla. Hiihtokauden avajaiset ovat isoja tapahtumia Alpeilla ja keräävät parhaimmillaan tuhansittain osallistujia vuosittain.
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4,40/5 - 5 ääntä)
Loading...