Hyppää sisältöön

Hiihtolomilla majoitusta löytyy edelleen

Suosituimpien hiihtokeskuksien majoituskohteista on hiihtolomaviikoilla valtaosa jo varattuna.

Suosituimpien hiihtokeskuksien majoituskohteista on tällä hetkellä varattuna 75 – 80 % jokaisella hiihtolomaviikolla. Hyvästä varaustilantteesta huolimatta on hiihtokeskuksissa edelleen tilaa äkkilähtijöille.

Hiihtoloman suosikkikohteet ovat Ruka, Ylläs ja Vuokatti

Mökkimajoitusta välittävän Lomarengas Oy:n  mukaan tulevan hiihtolomasesongin suosikkikohteet ovat Ruka, Ylläs ja Vuokatti. Heti perässä tulevat Tahko, Pyhä ja Levi.

Neljän hengen mökki mukavuuksilla, alle viiden kilometrin päässä rinteistä maksaa alkaen 500 euroa viikko. Majoituskohteista on mahdollisuus varata myös minilomia esimerkiksi 2-4 päiväksi. Tällöin lomat neljälle lähtevät 300 eurosta.

Lomarenkaan majoituskohteiden varaukset kulkevat määrällisesti linjassa edellisvuoden kanssa. Ulkomaalaisten osuus matkailijoista seuraa meneillään olevaa trendiä myös Lomarenkaan varauksissa.

– Venäläisten varaukset keväälle on vähentyneet, mutta paikkausta tähän tulee Keski-Euroopasta. Suomessa lomailu kiinnostaa eritoten saksalaisia ja sveitsiläisiä, kertoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Koulujen hiihtolomaa vietetään Etelä-Suomessa viikolla 8, Väli-Suomessa viikolla 9 ja Itä- sekä Pohjois-Suomessa viikolla 10. Varatuin ajankohta on Väli-Suomen hiihtolomaviikko 9.

Lähde ja kuva: Lomarengas Oy

Lisätietoa aiheesta:
Hiihtolomalle loistokuntoisiin rinteisiin!