Hyppää sisältöön

Levin kesäaktiviteetit – huimasti mahdollisuuksia koko perheelle

Suomen suosituin hiihtokeskus tarjoaa erittäin monipuolisia mahdollisuuksia myös kesällä. Tutustu tarkemmin kattavaan aktiviteettivalikoimaan!

Lapin kesä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet mukavaan yhdessäoloon ja aktiiviseen harrastamiseen.

Levi on monipuolinen myös kesällä

Tiesitkö, että kesäaikaan Levillä voit kokeilla ja harrastaa esimerkiksi oheisia aktiviteetteja ja lajeja?

Frisbeegolf: Hurjasti viime vuosina suosiotaan kasvattanut frisbeegolf on paitsi mukavaa ajanvietettä ja yhdessäoloa, mutta myös kivaa liikuntaa enemmän tai vähemmän kilpailullisella otteella. Levin aloittelijaystävällinen 9-väyläinen koko perheen rata on käytettävissä läpi kesän ilman maksua.

Jooga: Levillä voi joogata esimerkiksi saunassa! 50-asteinen sauna rentouttaa lempeästi koko kehon sekä myös mielen ja istuen tehtävät liikkeet soveltuvat kaikille. Levillä on tarjolla halukkaille myös perinteisempää joogaa.

Kalastus: Levin lukuisat vesistöt tarjoavat hyviä apajia vuoden ajasta riippumatta. Mielenkiintoisia ottipaikkoja on löydettävissä niin lukuisista järvistä, lammista, joista kuin pikkupuroistakin.

Kesäkelkkailu: Ylös Express-näköalahissillä ja alas kesäkelkkaradalla maisemista ja vauhdista nauttien. Haluamasi vauhdin säädät sinä itse, huippunopeus hurjapäille kesäkelkkaradalla jopa 50 kilometriä tunnissa.

Koskenlasku: Sopivasti seikkailumieltä ja unohtumaton vesiseikkailu odottaa, sillä Könkään kosken lasku autonrenkaalla on jotain ainutlaatuista. Märkäpuku, pelastusliivi, kypärä, räpylät ja polvisuojat kuuluvat varustukseen.

Lapsille: Kotieläinpiha, kylpylän lastenmaailma, liikenne- ja leikkipuisto, lasten seikkailupuisto sekä lasten viikko-ohjelmat ovat vain esimerkkejä Levin kattavista mahdollisuuksista lapsille.

Luontokuvaus: Uusia kuvakulmia tunturiluonnosta, Levin mahtavat maisemat soveltuvat hienosti kameralla ikuistettavaksi. Omatoimisen kuvailun lisäksi on myös mahdollista osallistua luontokuvausreissulle ohjaajan kanssa.

Melonta: Meloen luonto on käsinkosketeltavan lähellä ja maisemat avautuvat aivan uudesta perspektiivistä. Esimerkiksi Immeljärvi soveltuu hyvin melonnan perusteiden harjoitteluun ja aivan omanlaatuista taikaa voi kokea vaikka keskiyön melontaretkellä. Rentouttavan vaihtoehdon kesäpäivän viettoon Levillä tarjoaa myös SUP-lautailu.

Minigolf: Levin 18-reikäinen minigolfrata tarjoaa haastetta ja hauskuutta juuri sopivassa suhteessa.

Mönkijäsafari: Rapa roiskuu ja nauru raikuu Könkään metsissä ja jänkillä maastomönkijöiden selässä.

Pyöräily:  Vauhdin hurmaa tarjoaa Levin Bike Park, jossa alamäkipyöräilyn kiehtovaan maailmaan pääsee tutustumaan myös turvallisesti oppaan johdoilla. Monipuolisia reittivaihtoehtoja löytyy myös maantie- ja maastopyöräilijoille, miltä esimerkiksi tuntuisi tutustua Lapin kauniiseen luontoon sähköavusteisella fatbikellä?

Ratsastus: Levillä on mahdollista viettää lappilaista kesäyötä esimerkiksi issikoiden eli varmajalkaisten ja pienikokoisten islannninhevosten seurassa. Metsäretkelle ratsain soveltuvat hyvin myös luotettavat ja rauhalliset suomenhevoset.

Seikkailupuisto: Lappilainen mäntymetsä ja jopa 9 metrin korkeuteen ulottuvat radat takaavat mieliinpainuvan tunturiseikkailun. Pienimmille löytyy oma rata, jossa on turvallista seikkailla vanhempien valvonnassa.

Sisäaktiviteetit: Keilaus, kuntosali, ryhmäliikunta, seinäkiipeily, uinti ja kylpyläaktiviteetit. Levi tarjoaa hyvät puitteet ja monipuoliset aktiviteetit onnistuneeseen lomaan myös huonomman sään yllättäessä.

Vesijettisafari: Tunturimaisemat ja viilentävä vesi luovat ikimuistoiset puitteet kivalle kesäpäivälle. Vesijetillä ajaminen on takuulla hauskaa, ajamaan pääsevät 15 vuotta täyttäneet.

Ulkoaktiviteetit: Golf, lauttaristeily ja veneretket, lentopallo, patikointi, polkujuoksu, polku- ja mikroautot, rullaluistelu ja -hiihto, skeittaus, skoottaus, tennis… mahdollisuuksia ikumuistoiseen lomaan on lähes rajattomasti.

Levin monipuolisiin kesämahdollisuuksiin pääsee tututumaan helposti esimerkiksi Levi Outdoor Festin aikana.

> Tutustu tarkemmin Levin monipuolisia kesämahdollisuuksia esittelevään tapahtumaan

Lähde: Levin Matkailu
Kuvat: Teemu Moisio, Levi