Jasná

Etusivu Foorumit Kohteet Muu Eurooppa Jasná

Tämä aihe sisältää 23 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 13)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4474 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/muu-eurooppa/jasna/

  #257379 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Testiryhmämme vieraili Jasnássa maaliskuun puolivälissä 2019. Kevät oli alhaalla jo pitkällä, yläosan ollessa edelleen täysin talvioloissa. Rinteiden kunto oli pääosin hyvä. Suurista laskijamääristä johtuen suosituimmat reitit olivat iltapäivällä kumpereisia.

  Positiivisin yllätys tuli laajoista offarialueista. Reittejä oli joka lähtöön helpoista, rinteen viereen merkityistä freeride-alueista tiukkoihin kuruihin. Ja mitä parasta, kaikki reitit oli kuvattu selkeästi alueella laajasti saatavilla olevaan offarioppaaseen. Todella harvinaista herkkua!

  Toinen poikkeuksellinen miellyttävyys liittyi hissiverkoston tehokkuuteen ja mukavuuteen. Ylipäätään kaikki palvelut ja infrastuktuuri alueella on modernia. Miinuspuolena taas oli muutamassa paikassa törmätty slaavilaisen melankolinen palveluasenne. Toinen miinuspuoli on ajoittaiset ruuhkat. Kokonaisuutena Jasná jää kuitenkin vahvasti plussan puolelle.

  Tatralandia-vesipuisto on myös todella suositeltava kokemus.

  Jasná ei ole kattavassa moderniudessaan ihan yhtä eksoottinen kuin Georgian paikoitellen moderni Gudauri, vaikka molemmat hieman samankaltaiseen kategoriaan vaihtoehtoina vertautuvatkin. Toisaalta Gudauri jätti hieman lämminhenkisemmän loppumaun.

  #259288 Vastaus

  YSeNTLhbPfVom

  KjgMhqBHzPSt

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Jasná
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">