Kiroro

Etusivu Foorumit Kohteet Japani Kiroro

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 1 vuosi, 4 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #31257

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/kiroro/

  #200697

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Kiroro oli hieman ristiriitainen kokemus. Alueen parhaimpia lumimääriä keräävät rinteet, hienot maastonmuodot randohiihtoon ja toimivat, nykyaikaiset fasiliteetit innostavat kovastikin.

  Toisaalta vain hiihtokeskuksi rakennetussa paikassa ei ole mitään luontaista kylää tai tunnelmaa. Offareillakin on kilpailua ja laskijoita jo niin paljon, ettei ilman omaa nousua meinaa kunnolla koskemattomia paikkoja löytää.

  Hinnoiltaan Kiroro on Hokkaidon keskihintaa kalliimmalla puolella. Toisaalta yleinen palvelun ja infrastuktuurin laatu on erinomaisella tasolla. Parhaimmillaan Kiroro on rinteiden laskemiseen tai takamaastossa omin voimin skinnailuun. Hissivetoiseen lähioffareiden laskuun kohde ei välttämättä ole parhaasta päästä. Takamaastoon mielivän kannattaa muutenkin buukata opas näyttämään parhaat paikat.

  #200913

  Tapio Kurki

  Kirorossa tuli vietettyä vkl vaimon kanssa n. 15v. sitten. Rinteet olivat mielestäni hyviä ja kondolihissi vei ihan huipulle tosi jyrkkien rinteiden luo. Rinteiden värikoodit olivat tosi kummalliset rinnekartassa ja se oli tuolloin vain japaniksi. Violetti osoittautui ihan ”killeririnteeksi” alun loivan jälkeen ja vaimoni lähti kiertämään sen jyrkkää loppuosaa. Pieni varoituskyltti ”not for beginners” oli ennen jyrkkää. Minä laskin ja se oli huikea. Vuokrakamat oli hyvät ja fiilis myös. Banzaita huusin. Vaimoa sai sitten odottaa ja se kävi hermoon. Harva osasi englantia, kun kysyi jotain jopa infossakin. Asiat on varmaan kehittyneet 15v.aikana, mutta jo silloin Hokkaido oli hyvä laskettelu ja murtsikapaikka Nuoret ovat käyneet sen jälkeen usein laskettelemassa ja lautailemassa Sapporosta käsin – ja pitävät siitä paikasta tosi paljon.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)

Alueelle ‘Japani’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.