Yleinen

kesä

Julkaistu: 17.5.2019

Jotain on kesäksi keksittävä.

ja kyllähän sitä keksii, esimerkiksi reisien treenaamista koska jalkojenhan pitää olla aina edellistä talvea vahvemmat eikö niin. Itse en mitään kyykkyjä harrasta kun ei toi selkä oikeen tykkää niistä mut kaikenlaista muuta sitten. pyöräilystä on tullut suosikki kesä harrastus vuosien varrella ja nyt se vasta kivaa onkin kun hankin sähköpyörän ei tarvii hikoilla, ainakaan niin paljon ja tuleepahan ainakin ulkoiltua. sitten olen innostunut vähän valokuvaamisesta

”erämaassa”

ja sehän sopii hyvin yhteen pyöräilyn kanssa.  ja tosiaan jos ja joillakin kokeneilla
alpeilla kävijöillä olisi hyviä vinkkejä minne kannattaa ensimmäinen alppimatka tehdä niitä vinkkejä otan mielellään vastaan. Ainiin onneksi on nykyään toi youtube niin pääsee ainakin katseleen lasku videoita jotka edes vähän helpottaa tuskaa kun ei mäkeen pääse. tai sitten se vain pahentaa tuskaa tiedä sitten….