2011, Alpine Roadtrip, laskemista, Obergurgl, valokuvat

Obergurgl

Julkaistu: 17.1.2011

Hieno paikka, sano savolainen, tai itseasiassa kuka vaan. Aakeetalaakeeta neppailumaastoa vaikka millä mitalla ja ihmisiä helvetin vähän. Vaikka edellisestä lumisateesta on jo heilahtanu muutama päivä niin silti hissiltä-hissille pääsi tuuppaamaan pehmiää ja jopa välillä omia jälkiäkin – jäätävä paikka. Vaikka relaan pulinapalstoilla mainiteliin kivisistä pohjista, niin tilastollisesti obergurglissa on vähemmän lunta tällä hetkellä kuin söldenissä eikä kivet kolisseet juurikaan. (olikoah tuo lause suomea? ihasama)

Enivei, ennusteet on nyt heilauttaneet lumisateita torstailta tiistaille ja huomenaamusta jatketaan matkaa, mutta aamupalalla vahvistetaan määränpää – palataa joskus, moro! Pokkari oli taskussa, tuli enempi kuvattua viteoo joten eipä ihmeempiä kuvia, paitsi kalapuikko-/räkäjarruluukki….

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
panoraamaa Hoghgurglin lounastustauolta kohti Obergurglia
Toolssit fönsteristä

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *