Japani, valokuvat, video

Kiroro!

Julkaistu: 30.1.2015

Lähitörmiä on koluttu tarpeeksi tämän vallitsevan hieman heikohkon lumitilanteen vallitessa, joten päätettiin ottaa vaihteeksi nokka kohti pohjoista ja painaa pikku keskukseen nimeltä KIRORO!

6kiroro (3 of 5)

Kiroro on noin tunnin ajomatkan päässä Nisekosta ja koolta keskus on lapin keskusten luokkaa, korkeuseroltaan hieman suurempi tosin. Maasto on keskuksen osalta metsäistä ja ennusteet lupasivat sinne hieman enemmän lunta kuin Nisekon alueelle. Kiroron keskusta ympäriöivät hieman jyrkemmät nyppylät, jotka saavuttaa varmastikin muutaman minuutin kinnauksesta aina pari tunnin nytkyttelyyn saakka, joten laskettavaa siellä riittäisi pidemmäksikin aikaa kuin päiväksi.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla


Meillä kuitenkin oli ennakkoon hieman vinkkiä, mitä maastoja kannattaa koluta ja hissilaskuja tultiin hakemaan. Lumi tosissaankin oli parempaa mitä Nisekon alueella ja vanhat jäljet olivat hautautuneet reilumman lumisateen ansiosta. Mitään eeppistä shampanjaputikkaa metsissä ei ollut, mutta mukavan kevyttä ja pöllyävää löytyi joka suunnasta.

6kiroro (4 of 5)

Kiroron yläosassa melko maaginen stimmunki

6kiroro (5 of 5)

Kiroro!

Kiroro olisi jopa passeli paikka aloitella sivumaastolaskuhommia, koska laskut ovat melko lyhkäsiä ja maasto on myös erittäin helposti hahmotettavaa – traveillakaan ei mitään ylläreitä ole.

6kiroro (1 of 5)

Illalla hieman sakehommia

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *