Sölden

Foorumit Kohteet Itävalta Sölden

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Unto 3 vuotta, 3 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 28.3.2014 klo 16.25 #29537

  Unto

  Ihan ok paikka, alue melko laaja , porukka leviää melko laajalle joten ruuhkista ei ainakaan meidän reissun aikaan ollut haittaa(vk 9 , 2004). Jäätiköt meidän reissulla oli auki koko ajan ja lasku siellä mukavaa.
  Oltiin kahtena päivänä Hochgurgl/Obergurgl retkellä, suosittelen. Alue vielä lumivarmempi kuin sölden ja muutenkin tykkäsin molemmista oikeastaan vielä enemmän kuin söldenistä.

  19.2.2014 klo 11.31 #27424

  Lumikko

  Ihan ok mesta, rinteet hyvässä kunnossa mutta tosilaskijalle hiukan liian vähän laskemista. Jäätikkö pistetään herkästi kiinni jos vähänkin huono ilma tai tuulee. Obergurgl- lisälippu kannattaa ostaa ainakin yhdeksi päiväksi, sinne pääsee helposti ilmaisella ski-bussilla. Afterski aika lailla kevyttä, ei mitään super riehakasta menoa.. Ihan ok paikka kuitenkin ja varsinkin aloitteville laskijoille hyvä.

  24.1.2014 klo 9.43 #25917

  simovunn
  Administrator

  Suosikkikeskuksiani. Itävallan upeimpiin kuuluvat maisemat, hienot rinteet ja kunnon korkeusero. Laskettavaa riittää ja lumivarmuus on hyvällä tasolla. Hissit ovat nopeita ja mukavia.

  Laakson pohjan kylä ei ole ehkä kaikkein idyllisimpiä, koska maantie halkoo alppikylää. Palveluita ja vauhtia on kuitenkin tarjolla. Ja rauhallista alppitunnelmaa kaipaava voi majoittua ylemmissä pikkukylissä ski-in/out -tyyliin.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Sölden
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>