Sölden

Foorumit Kohteet Itävalta Sölden

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Antti 1 viikko, 6 päivää sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 7.11.2017 klo 15.31 #199079

  Antti

  Söldenissä tuli vierailtua 2015 maaliskuun alussa kolmen laskupäivän verran. Säät olivat aivan loistavat ja kaunis jäätikkö häikäisi upeine maisemineen. Vuoren läpi kulkeva hiihtotunneli oli mielenkiintoinen erikoisuus.

  Alarinteet olivat maaliskuussa jo aika sohjoisia iltapäivän puolella, mutta muuten mäet olivat yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka ihmisiä oli paljon. Hissisysteemi vetää hyvin eikä pahoja sumppuja pahemmin ole ruuhkaisimpinakaan aikoina. Ainoana ajoittain jonoutuvana paikkana jäi mieleen Gaislachkoglin ja Rotkogljochin välinen hissiyhteys.

  Yövyimme pienessä Ventin kylässä muutaman kilometrin päässä Söldenistä, josta ajoi aamulla nopeasti lähimmälle hissille.

  Sölden ei ole Alppien suurimpia keskuksia, mutta halusimme kokea legendaarisen jäätikön emmekä missään nimessä pettyneet. Kovempaa meneville laskijoille ei ehkä riitä mäkiä useammaksi päiväksi, mutta ainakin tuollaista kolmen päivän settiä Sölden palveli enemmän kuin hyvin.

  28.3.2014 klo 16.25 #29537

  Unto

  Ihan ok paikka, alue melko laaja , porukka leviää melko laajalle joten ruuhkista ei ainakaan meidän reissun aikaan ollut haittaa(vk 9 , 2004). Jäätiköt meidän reissulla oli auki koko ajan ja lasku siellä mukavaa.
  Oltiin kahtena päivänä Hochgurgl/Obergurgl retkellä, suosittelen. Alue vielä lumivarmempi kuin sölden ja muutenkin tykkäsin molemmista oikeastaan vielä enemmän kuin söldenistä.

  19.2.2014 klo 11.31 #27424

  Lumikko

  Ihan ok mesta, rinteet hyvässä kunnossa mutta tosilaskijalle hiukan liian vähän laskemista. Jäätikkö pistetään herkästi kiinni jos vähänkin huono ilma tai tuulee. Obergurgl- lisälippu kannattaa ostaa ainakin yhdeksi päiväksi, sinne pääsee helposti ilmaisella ski-bussilla. Afterski aika lailla kevyttä, ei mitään super riehakasta menoa.. Ihan ok paikka kuitenkin ja varsinkin aloitteville laskijoille hyvä.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Sölden
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>