Hyppää sisältöön

Majoitu tyylillä! Esittelyssä design-hotellit

Kaipaatko lomareissultasi hieman enemmän? Tutustu seuraaviin design-hotelleihin hiihtokeskuksissa!

Katso vinkit tyylikkääseen lomailuun. Esittelyssä neljä kohdetta Euroopan parhaiden rinteiden äärellä.

Hotel Zhero – Ischgl/Kappl, Itävalta

Vain muutaman kilometrin päässä yhdestä maailman legendaarisimmasta alppikohteesta sijaitsee Hotel Zhero – Ischgl/Kappl. Ischglin hiihtokeskuksessa tämän 5 tähden ja 79 huoneen hotellin vieraita odottaa yli 230 kilometriä täydellisesti hoidettuja rinteitä.

Itse hotelli on moderni sekoitus lasia, puuta ja kiveä. Ulkopuolella hohtava julkisivu heijastaa ympäröivien vuorien kauneutta luoden silmiinpistävän hienon visuaalisen vaikutelman. Sisustukseen on puolestaan käytetty legendaarisia italialaisia luksusmerkkejä, kuten Minottia ja Bottega Venetaa. Hienovarainen tunnelma on aistittavissa myös hotellin jokaisessa huoneessa.

Huoneet alkaen 200€ / yö.

Nira Alpina, St. Moritz, Sveitsi

Miltä tuntuisi herätä aamulla hotellihuoneesta ja olla jo 30 minuutin päästä 3 300 metrin korkuisen vuoren huipulla valmiina valloittamaan maansa parhaimpana pidetyt rinteet?

Edellä oleva ei ole pelkkää unta, vaan todellisuutta hotelli Nira Alpinassa. Viiden kilometrin päässä St. Moritzista, Silvaplanan kylän yläpuolella sijaitsevan 70 huoneisen todellisen ski-in, ski out -hotellin vieraat pääsevät nauttimaan harvinaisesta herkusta – Sveitsin Alppien korkeimpia huippuja ja parhaita laskuja, joihin heillä on hotellin vieraina yksityinen pääsy. Täällä neitseellisten rinteiden korkkaaminen ennen muita on todellisuutta!

Huoneet alkaen 166€ / yö.

Les Hôtels d’en Haut, Val Thorens/Courchevel, Ranska

Euroopan korkeimmalla sijaitsevaan hiihtokeskuksen vai yhteen Euroopan vanhimmista ja perinteisimmistä? Vastuu valinnasta jää laskijalle!

Les Hôtels d’en Haut tarjoaa lomailijalle jopa valinnan vaikeutta – kokonaiset kolme hotellia maailman suurimpaan yhtenäisen hiihtoalueeseen kuuluvissa Courchevelin ja Val Thorensin hiihtokeskuksissa. Courchevelissä sijaitseva Hôtel des Trois Vallées on 50-luvun pioneerihenkeä henkivä 31 huoneen hotelli. Val Thorensissa oleva Le Fitz Roy on 58 huoneen hotelli, jolle luonnetta antaa erityisesti iso avoin takkatila. Le Val Thorens puolestaan on uima-altaallinen 83 huoneen hotelli, josta avautuvat upeat näkymät ympäröiville vuorille.

Huoneet alkaen:

  • Hôtel des Trois Vallées 261€ / yö
  • Le Fitz Roy 265€ / yö
  • Le Val Thorens 139€ / yö

Copperhill Mountain Lodge, Åre, Ruotsi

Rauhaisa ja tyylikäs majoitus vain kivenheiton päässä Skandinavian suurimman hiihtokeskuksen rinteistä ja palveluista!

112 huoneen Copperhill Mountain Lodge on maailmankuulun arkkitehdin Peter Bohlinin luomus  Åressa. Hotellin lämpimät värit ja mukavat huonekalut houkuttavat viihtymään ja rentoutumaan erinomaisten harrastusmahdollisuuksien äärellä, joten hotelli sopii sekä lomaileville perheille että hyviä harjoitusmaastoja etsiville ammatti- ja elämäntapaurheilijoille.

Huoneet alkaen 152€ / yö.

Lähde ja kuvat: Design Hotels

Lisää aiheesta:

Tutustu Laaxin rocksresortiin
Lunta ja luksusta! Kuusi huippuhotellia parhaiden rinteiden äärellä