Hiihtokeskukset Yhdysvallat

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioRinteitäKorkeuseroHissejä
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
193 kpl1 051 m33 kpl
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
142 kpl1 118 m20 kpl
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
332 kpl1 340 m42 kpl
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
146 kpl1 261 m15 kpl
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
212 kpl960 m29 kpl
Alta
Yhdysvallat
116 kpl617 m11 kpl
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
155 kpl1 110 m21 kpl
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
97 kpl1 066 m30 kpl
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
131 kpl950 m20 kpl
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
89 kpl1 172 m16 kpl
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
149 kpl1 020 m25 kpl
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
47 kpl700 m13 kpl
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
76 kpl760 m9 kpl
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
109 kpl690 m8 kpl
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
67 kpl1 000 m11 kpl
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
85 kpl987 m13 kpl

Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset

Yhdysvalloissa kaiken sanotaan olevan suurta, eivätkä maan hiihtokeskukset ole poikkeus. Valtavia laskettelupaikkoja löytyy kaikkialta maasta, aina Coloradosta Vermontiin ja Utahista Alaskaan. Jenkkien hiihtokeskusten hissit ovat Alpeista poiketen lähes pelkästään moderneita tuoleja ja gondoleita ankkureiden sijaan.

Kaikki on Yhdysvalloissa suurta, mutta matkaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä että jenkit osaavat hiihtokeskussuunnittelun lisäksi myös markkinoinnin. Aivan kaikkea hiihtokeskusten itse julistamaa ei kannatakaan niellä aina sellaisenaan ilman pientä taustatutkimusta.

Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Yhdysvalloista löytyy upeita laskettelukeskuksia, joista tunnetuimmat sijaitsevat Coloradon Kalliovuorilla. Maan hiihtokeskukset tarjoavatkin jokaiselle laskijalle jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli toistakymmentä esittelemäämme hiihtokeskusta Yhdysvalloista. Listalta löytyy Aspenin, Vailin, Snowbirdin ja Telluriden kaltaisia käsitteiksi muodostuneita laskupaikkoja, mutta myös vähemmän tunnettuja kohteita paikallisine erikoisuuksineen.

Löydä Yhdysvaltojen parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Yhdysvaltojen laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)