Hiihtokeskukset Yhdysvallat

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioRinneravintoloitaKylpyläBaarit/Yökerhot
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
9 kplEi100 kpl
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
6 kplEi100 kpl
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
-Ei-
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
15 kplEi21 kpl
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
3 kplEi1 kpl
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
2 kplEi39 kpl
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
3 kplEi4 kpl
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
5 kplEi10 kpl
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
5 kplEi4 kpl
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
8 kplOn5 kpl
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
1 kplEi7 kpl
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
6 kplEi5 kpl
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
1 kplOn20 kpl
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
7 kplEi20 kpl
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
2 kplEi2 kpl
Alta
Yhdysvallat
On kplOn-

Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset

Yhdysvalloissa kaiken sanotaan olevan suurta, eivätkä maan hiihtokeskukset ole poikkeus. Valtavia laskettelupaikkoja löytyy kaikkialta maasta, aina Coloradosta Vermontiin ja Utahista Alaskaan. Jenkkien hiihtokeskusten hissit ovat Alpeista poiketen lähes pelkästään moderneita tuoleja ja gondoleita ankkureiden sijaan.

Kaikki on Yhdysvalloissa suurta, mutta matkaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä että jenkit osaavat hiihtokeskussuunnittelun lisäksi myös markkinoinnin. Aivan kaikkea hiihtokeskusten itse julistamaa ei kannatakaan niellä aina sellaisenaan ilman pientä taustatutkimusta.

Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Yhdysvalloista löytyy upeita laskettelukeskuksia, joista tunnetuimmat sijaitsevat Coloradon Kalliovuorilla. Maan hiihtokeskukset tarjoavatkin jokaiselle laskijalle jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli toistakymmentä esittelemäämme hiihtokeskusta Yhdysvalloista. Listalta löytyy Aspenin, Vailin, Snowbirdin ja Telluriden kaltaisia käsitteiksi muodostuneita laskupaikkoja, mutta myös vähemmän tunnettuja kohteita paikallisine erikoisuuksineen.

Löydä Yhdysvaltojen parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Yhdysvaltojen laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.