Hiihtokeskukset Yhdysvallat

Valitse listaus

Hiihtokeskus ArvioRinteetPisin rinneTuoli- / gondolihissejä
Killington - hiihtokeskus
Killington
Yhdysvallat
150 km16 000 m22 kpl
Alta
Yhdysvallat
-1 609 m7 kpl
Heavenly - hiihtokeskus
Heavenly
Yhdysvallat
94 km8 800 m21 kpl
Vail - hiihtokeskus
Vail
Yhdysvallat
222 km6 400 m22 kpl
Telluride - hiihtokeskus
Telluride
Yhdysvallat
120 km7 400 m14 kpl
Alyeska - hiihtokeskus
Alyeska
Yhdysvallat
-1 700 m7 kpl
Aspen - hiihtokeskus
Aspen
Yhdysvallat
513 km8 500 m29 kpl
Jackson Hole - hiihtokeskus
Jackson Hole
Yhdysvallat
116 km11 000 m12 kpl
Keystone - hiihtokeskus
Keystone
Yhdysvallat
-5 600 m13 kpl
Big Sky - hiihtokeskus
Big Sky
Yhdysvallat
136 km10 000 m16 kpl
Beaver Creek - hiihtokeskus
Beaver Creek
Yhdysvallat
150 km4 400 m17 kpl
Arapahoe Basin - hiihtokeskus
Arapahoe Basin
Yhdysvallat
-1 500 m6 kpl
Steamboat Springs - hiihtokeskus
Steamboat
Yhdysvallat
165 km4 000 m16 kpl
Stowe - hiihtokeskus
Stowe
Yhdysvallat
63 km6 000 m11 kpl
Whiteface - hiihtokeskus
Whiteface
Yhdysvallat
35 km4 000 m10 kpl
Snowbird - hiihtokeskus
Snowbird
Yhdysvallat
-4 000 m11 kpl

Yhdysvallat ja Yhdysvaltojen hiihtokeskukset

Yhdysvalloissa kaiken sanotaan olevan suurta, eivätkä maan hiihtokeskukset ole poikkeus. Valtavia laskettelupaikkoja löytyy kaikkialta maasta, aina Coloradosta Vermontiin ja Utahista Alaskaan. Jenkkien hiihtokeskusten hissit ovat Alpeista poiketen lähes pelkästään moderneita tuoleja ja gondoleita ankkureiden sijaan.

Kaikki on Yhdysvalloissa suurta, mutta matkaa suunnitellessa kannattaa pitää mielessä että jenkit osaavat hiihtokeskussuunnittelun lisäksi myös markkinoinnin. Aivan kaikkea hiihtokeskusten itse julistamaa ei kannatakaan niellä aina sellaisenaan ilman pientä taustatutkimusta.

Yhdysvaltojen hiihtokeskukset Lumipallossa

Yhdysvalloista löytyy upeita laskettelukeskuksia, joista tunnetuimmat sijaitsevat Coloradon Kalliovuorilla. Maan hiihtokeskukset tarjoavatkin jokaiselle laskijalle jotakin, kunhan tietää mitä laskulomaltaan haluaa. Lumipallon hiihtokeskushaku auttaa löytämään alueelta juuri sinulle sopivimman laskettelukeskuksen.

Tällä sivulla voit vertailla yli toistakymmentä esittelemäämme hiihtokeskusta Yhdysvalloista. Listalta löytyy Aspenin, Vailin, Snowbirdin ja Telluriden kaltaisia käsitteiksi muodostuneita laskupaikkoja, mutta myös vähemmän tunnettuja kohteita paikallisine erikoisuuksineen.

Löydä Yhdysvaltojen parhaat hiihtokeskukset

Oletusnäkymässä listaamme Yhdysvaltojen hiihtokeskukset niiden saamien arvioiden keskiarvon mukaan. Listauksessa näkyvä yleisarvosana muodostuu Lumipallon toimituksen ja lukijoiden antamien pisteiden keskiarvoista. Hiihtokeskukset on arvioitu erikseen sen mukaan, miten hyvin ne soveltuvat rinne-, off-piste- ja parkkilaskijoille, perheille sekä after skihin.

Makuja on kuitenkin monia, eikä suurin tai parhaiten arvioitu laskettelukeskus välttämättä sovi jokaiselle. Kannattaa siis valita ensin laskumieltymyksien mukainen listaus, ja klikkailla hiihtokeskukset sarakkeista itsellesi tärkeimmän ominaisuuden mukaiseen järjestykseen.

Jos laskuseurueessa on erilaisista asioista ja laskutavoista nauttivia eritasoisia laskijoita, on turvallisin valinta tasaisen hyvän yleisarvosanan saanut kohde. Pelkästään off-pisteistä tai aidosta kylämiljööstä nauttivalle laskijalle tällainen paikka saattaa kuitenkin tuntua turistirysälle.

Vinkkejä Yhdysvaltoihin

Arvosana ja listaus eivät nekään kerro kaikkea. Hiihtokeskuksen nimeä klikkaamalla pääset lukemaan kattavan esittelyn, josta löytyy alueelle tärppejä, menovinkkejä ja paikallisia erikoisuuksia. Hiihtokeskusesittelyistä saat apua oman Yhdysvaltojen laskulomasi suunnitteluun ja varaukseen. Samalla selviää myös miten hyvin hiihtokeskus soveltuu aloittelijoille, harrastajille ja eksperteille, ja kuinka sille Lumipallossa annettu arvosana on muodostunut.

Jos olet lasketellut Yhdysvalloissa, jätä toki oma arviosi ja matkavinkkisi kyseisen hiihtokeskuksen esittelysivulle! Mikäli taas huomaat jonkin sinulle rakkaan laskupaikan vielä puuttuvan listaltamme, asiasta.