GoPro960, Hakuba, Japani, laskemista, video

Hyppää kyytiin!

Julkaistu: 03.2.2014

So där! Latoin tuossa videoeditointiohjelman raksuttamaan ja nykäsin kasaan varsin energisen J-popin tahtiin tällaisen GoPro-kypäräkameraeditin, jossa katsoja voi vähän niinkuin hypätä meikäläisen mukaan tuonna Japanin syville puutereille. Näitä POV-kuvakulman videoita harvemmin jaksaa kauaa katsella, mutta koitin tämän leikata sen verran lennokkaasti, ettei kukaan pääse pitkästymään. Ei muuta kun mäkeen ja toivottavasti viihtyisästi!

Kommentoi blogikirjoitusta

 • Lahja sanoo:

  Omia videoita en oo vielä edes avannut mutta tän katoin jopa kokonaan. Ohan se vaikee saada GoPro-matskusta sellasta, että sitä jaksaa katsoa, mutta tää oli ihan jees! Vielä jos saisi sekaan vähän kauempaa kuvattua matskua (vaikka GoProlla sekin) niin tulisi vielä kivempaa.

  Vastaa

  • anttiR sanoo:

   Kiitoksia vuan! Juu, mullahan on tuossa tuloillaan myös vähän pidempi editti, jossa on sitten kaikenmoista laskemista niin kypäräkamerasta kuin järkkäristäkin ja samalla seassa vähä oheistouhuja sekä fiilistelyjä.
   Olisi kyllä helppoo tehdä siisti pov-editti aina jos heittelis vaikka takaperinvoltteja siellä sun täällä =)
   Mutta joo, tulossa on myös vähän monipuolisempikin editti tässä jossain vaiheessa!

   Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *