Hyppää sisältöön

Suomi Slalom 2019 tapahtumakiertue

Koko perheen iloinen laskutapahtuma Suomi-Slalom kiertää läpi maan hiihtolomaviikoilla. Katso paikkakunnat ja tapahtuma-ajat, tervetuloa mukaan!

Suomi Slalom -kilpailu on kaikille avoin ja koko perheen odotettu tapahtuma. Suomi Slalom -kilpailussa pääset testaamaan leikkimielisesti osaamistasi helpolla, suurpujottelutyylisellä Dumle-radalla. Lajeista voit valita välineidesi mukaan: pujottelu, lumilautailu ja telemark. Jokainen laji lasketaan omassa sarjassa, mutta kaikille samalla radalla.

Helpon radan ja tasoituskertoimien ansiosta kaikilla on mahdollisuus pärjätä kilpailussa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Rohkeasti siis osallistumaan vaikka koko perheen tai kaveriporukan kesken!

Osallistuminen kannattaa, luvassa upeita palkintoja

Suomi Slalomiin osallistuminen kannattaa. Mukavan yhdessäolon lisäksi ohjelmassa on paljon erilaisia tuotetestauksia ja arvontoja – sekä tietenkin hauskaa yhdessäoloa mukavissa tunnelmissa.

Suomi Slalom -tapahtumapäivissä jokaisen sarjan viisi parasta palkitaan Pocal Oy:n upeilla pokaaleilla ja he lunastavat paikan Suomi Slalom -finaaleihin Sappeelle 20.–21.4.2019.

Kaikkien Suomi Slalom -kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan myös mukavia palkintoja. Esimerkkeinä vaikkapa Dumle-yllätyslaatikko täynnä herkkuja. Palkinnon voittaminen ei siis vaadi huippusuoritusta itse radalla, vaan ainoastaan osallistumista – tärkeintä on itsensä haastaminen ja hauskanpito rinteessä.

Tapahtumapäivinä voi osallistua varsinaisen Suomi Slalom -kilpailun lisäksi myös muihin, leikkimielisiin kilpailuihin: esimerkiksi Stigan pujottelukilpailuun, Kavlin pulkkapujotteluun ja Plantin liukukilpailuun. Tapahtumapäivissä on myös mahdollisuus tutustua Thule-suksibokseihin.

Espanjan matkailutoimiston pisteeltä löytyy erittäin houkutteleva mahdollisuus: Sierra Nevadan lasketteluhotelliloman arvonta. Kannattaa siis käydä paikan päällä! Tutustu Espanjan hiihtolomamahdollisuuksiin.

Tankkaa itsesi energialla

Laskeminen onnistuu parhaiten, kun keho ja mieli on täynnä energiaa. Osallistujille vatsantäytettä tarjoavat yhteistyökumppanit. Maggi on mukana menossa 5 Minute Meals -kuppiaterioilla. Nesquik tarjoaa laskujen lomassa lämmintä kaakaota ja Plantin pisteellä kylmää kahvijuomaa. Maistamaan pääsee myös Kavli-hampurilaiskastikkeita ja Kotisinappia.

Tapahtumapäivissä on mahdollisuus myös tilata EDGE-laskettelulehti edulliseen kiertuehintaan.

Aikataulut 2019

Suomi Slalom 2019 kiertueen aikataulu hiihtokeskuksissa:

17.2. Ruka
18.2. Pyhä
20.2. Pallas
21.2. Iso-Syöte
23.2. Iso-Syöte
2.3. Himos
3.3. Kauniainen
9.3. Kasurila
10.3. Joupiska
20.-21.4. Sappee Suomi Slalom 2019 Finaalit

Suomi Slalom -kylä avautuu tapahtumapäivinä noin klo 10 ja kilpailu kiertueen aikana alkaa klo 12–13 välillä hiihtokeskuksesta riippuen. Varmista tarkat aikataulut kilpailukalenterista.

Tulemalla ajoissa paikalla, ehdit valmistautua kunnolla kisaan!

Osallistumismaksut:
4 € / yksi kilpailija
8,50 € / kolme saman perheen jäsentä
10 € / neljä kilpailijaa

Katso lisätietoa tapahtumasta Suomi Slalomin sivuilta. Tervetuloa mukaan!