Niseko

Etusivu Foorumit Kohteet Japani Niseko

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4466

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/niseko/

  #238246

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Nisekon visiitti tammikuussa 2018 vastasi odotuksia. Mäessä oli hienot profiilit. Lunta oli ja tuli lisää reippaasti. Myös ruuhkat niin hisseissä kuin offareillakin olivat odotettuja. Silti täälläkin löytyy aina koskematonta, kun lähtee hieman kauemmas ja työläämmin saavutettaville reiteille.

  Rinteiden puolesta Niseko oli perusookoo, ei mitään suurempia kohokohtia. Kuitenkin jokaiselle jotakin, ja määrällisesti varsin riittävästi. Hissit ovat pääosin nopeita ja moderneja, eikä jonot vaivanneet häiritsevämmin kuin muutamia päähissejä esim. Grand Hirafun ja Hanazonon ala-asemilla.

  Merkittävä asia on myös, ettei Hokkaidon kohteissa vaivaa plussakelien riski kuten esim. Hakuban alueella. Lumipatja on myös pääsääntöisesti vakaampi kuin pääsaarella. Miinuksena Nisekon pohjoisessa sijainnissa on voimakkaan kylmän tuulen riski.

  Niseko on kaikkiaan kokemus, joka ainakin jokaisen pehmeän lumen ystävän kannattaa käydä ihmettelemässä kerran elämässä. Epäperinteinen, mutta sykkivä hiihtokylä nostaa tunnelmaa, ja laadukas sekä monipuolinen ravintolatarjonta innostaa illanviettoihin kylälle.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Japani’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.