Advertoriaali, Ajankohtaista, Tapahtumat, Yleinen

GoExpo Winter 2019 rakentaa talven Messukeskukseen

Mahtavia elämyksiä ja tekemistä sekä hupia ja hyötyä koko perheelle - tervetuloa GoExpo Winter 2019 -tapahtumaan 15.-17.11.2019!

Talviset harrastukset esittäytyvät monipuolisesti tulevana viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Goexpo Winter -tapahtumassa voit luistella, laskea mäkeä tai lähteä mielikuvissa matkalle kotimaahan tai kauemmaksikin sekä poimia ammattilaisten vinkkejä harrastamisesta, huoltamisesta ja viihtymisestä eri lajien parissa.

Tapahtumassa Suomen monet hiihtokeskukset esittelevät uutuuksiaan ja välineuutuuksien esittelystä vastaavat puolestaan monet tapahtuman urheilukauppiaat ja varusteiden maahantuojat. Elämyksellinen viikonloppu kannattaa tulla kokemaan koko perheen voimin.

Monipuolista messuohjelmaa kolmen päivän ajan

Pyhä Stage, Peak Performance Theatre ja GoShow-lavalla tapahtuu jatkuvasti kolmen päivän ajan. Ohjelmassa on uskomattomia matkakertomuksia, vauhdikkaita esityksiä ja mielenkiintoisia näytösotteluita. Ohjelma ei kuitenkaan rajoitu esiintymislavoihin. Esityksiä on jatkuvalla syötöllä myös jäällä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kotimaiset laskettelukeskukset ja tulevan talven uutuudet esittäytyvät tapahtumassa. Messukeskukseen on tuotu Rukan perherinteen lisäksi tuolihissi Leviltä. Lapland Hotelsin nuotiolla voi piipahtaa metsäisessä maisemassa. Lisäksi pohjoisen terveisiä tuovat Syöte, Saariselkä, Suomu, Salla ja Pyhä. Paljakka Kainuusta ja Koli Pohjois-Karjalasta sekä Swinghill, Serena, Talma-Ski, Kalpalinna sekä Messilä edustavat Kehä III:n ja napapiirin välillä olevan alueen laskettelun loistavia suorituspaikkoja.

GoExpo Winter on luonteva avaus tulevan kauden laskureissuille.

Suosiotaan vahvasti nostanut Japani on matkanjärjestäjien ohjelmistossa samoin kuin perinteisemmät Euroopan kestosuosikkikeskukset. Alppimatkanjärjestäjistä mukana on mm. kotimainen kova kolmikko You Travel, STS Alppimatkat ja Elämysmatkat.

Aktiivinen messukävijä pääsee tauolle Levi West -ravintolaan ja voi mielikuvituksen siivin nähdä kerrankin Leviltä aina Rukalle asti. Ennen GoExpoon saapumista kannattaa tutustua laajaan ohjelmatarjontaan. Messulipun osto onnistuu parhaiten ennakkoon Messukeskuksen shopista. Lumipallo suosittelee POW-lippua. Lipun hinnasta lahjoitetaan 1€ Protect Our Winter -järjestölle.

> Osta GoExpo WInter -lippusi ennakkoon

Hurjasti tekemistä lapsille ja koko perheelle

Lasten Lumipäivät -kiertue starttaa GoExpo Winteristä. Suomen Hiihtoliiton, Ampumahiihtoliiton ja jäsenseurojen voimin Lasten Lumipäivillä voi kokeilla mm. mäkihyppyä ja hiihtoa turvallisesti ja innostavassa ympäristössä.

Pääkaupunkiseudulla jo hetkellisesti nähtiin lunta maassa. Mäenlaskuun ei vielä ollut tarpeeksi lunta, mutta Rukan rinteellä Messukeskuksessa pääsee mäenlaskun makuun Rukan hiihtokoulun mukavien hiihdonopettajien ohjaamana. Tubing-renkailla laskemisen iloa on tarjolla myös tapahtumassa.

Hyödynnä viikonlopun lyömättömät Expo-tarjoukset koko perheelle

Sunnuntaina paikalla on mm. Rosa ja Rudolf sekä muita hiihtokeskusten maskotteja sekä lastenorkesteri Siina & Taikaradio -Trio. Laulubussi matkustaa -konsertti kutsuu koko perheen bussiretkelle, jossa kaikki on mahdollista ja yleisö pääsee mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin.

GoExpo Winterin jääalueen ytimessä pääsee itse laittamaan luistimet omiin jalkoihin ja kokeilemaan luistelua kesän jälkeen. Jäällä on myös useita näytöksiä ja Arttu Lindemanin lämärikisat. Jäällä voit tarttua ringette-, jääpallo- tai kaukalopallomailaan ja testata josko messuilta tarttuu uusi harrastus kotiin vietäväksi? Yleisön toiveesta jäälle on varattu entistä enemmän vapaata yleisöluistelua ja luistimet voi lainata lainauspisteestä.

> Tutustu tapahtuman ohjelmaan

Omaa ohjelmaa takarinteiden seikkailijoille

Vapaalaskun kokeneille fiilistelijöille ja aloittaville vapaalaskijoille on tarjolla heti perjantaista lähtien mielenkiintoista ohjelmaa. Elokuvien lisäksi pääsee legendojen luennoille, tutustumaan lajin uutuuksiin, unohtamatta toisten harrastajien kanssa käytäviä keskusteluja.

Pyhän, Peak Performancen ja Scandinavian Outdoorin Vapaalaskuiltamat 2019 avaa jälleen vapaalaskijan talvikauden ja juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan 15.-17.11. marraskuuta GoExpo Winterissä. Vapaalaskuiltamat on osa Vapaalaskufestivaaleja, joita vietetään perjantaista sunnuntaihin.

Tapahtumasta löytävät unelmakohteet niin lumisten offareiden kuin aurinkoisten rinteiden ystäville.

Syntymäpäiviä juhlitaan erityisesti lauantaina 16.11. Iltaohjelma alkaa klo 18.30 Guinnesin maailmanennätysmiehen näytöksellä. Loppuillasta katsellaan vielä elokuvia sekä liutaa erinomaisia keikkoja. Tervetuloa 10-vuotissyntymäpäiville!

Poimintoja Vapaalaskuiltamien ohjelmasta Pyhä Stagella:

  • Vuoristo-oppaiden kertomuksia (pe 13.30-16, la klo 12-15 ja 16-17)
  • Lumiturvallisuudesta ja turvallisesta liikkumisesta vuorilla (pe klo 16 ja 17, la 10.30 ja 15.30)

> Tutustu Vapaalaskuiltamien ohjelmaan

Myös kesän harrastukset esillä talven keskellä

Kesäisiä lempilajeja voi harrastaa mukavasti myös talvella. Helpoin tapa liikkua on pistää lenkkarit jalkaan ja lähteä ulos. Goexpo Winterissä pääsee tutustumaan talvijuoksun viileimpiin uutuuksiin sekä löydät lyömättömät messutarjoukset, jotka ovat voimassa vain Expo-viikonloppuna.

Pyöräilykauden pidentyessä kannattaa kautta jatkaa pitempää tai jopa läpi talven. Oikeilla varusteilla se on turvallista ja nautinnollista. Talvipyöräilyä pääsee myös itse kokeilemaan oikeissa talviolosuhteissa GoExpo Winterin testiradalla.

Shoppailemaan messuilla ehtii aina sunnuntaihin saakka – tervetuloa mukaan!

GoExpo Winter Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.11.2019. 

Aukioloajat:

  • pe 15.11. klo 12‒20
  • la 16.11. klo 10–19
  • su 17.11. klo 10–17

> Varaa lippusi heti!

PS. Viikonlopun vinkki – muista myös Helsinki Adventure Night

GoExpo Winter -lauantaina Messukeskuksen kokoustiloissa on kiipeilijöiden oma tapahtuma, Helsinki Adventure Night! Tapahtuma tarjoaa kiipeilyn harrastajille ainutlaatuisen tilaisuuden inspiroitua elokuvista ja nähdä maailman huippuja. Kiipeilyelokuvakimaran odotetuin osuus on Tommy Caldwellin ja Alex Honoldin yhteisestä El Capitanin The Nose reitin nopeusennätyksestä kertova elokuva Reel Rock 14. Tämän vuoden tapahtuman pääesiintyjä on yksi kiipeilymaailman suurimmista ja erikoisimmista sankareista. Brittiläinen puhuja ja kirjailija Andy Kirkpatrick tuo Helsinkiin paitsi huimat tarinansa, myös palkitun kiipeilyelokuvansa Psycho Verticalin.

Ohjelmassa on myös työpajoja ja luentoja, joissa käydään läpi harjoittelua, motivaatiota ja ammattilaisuraa. Lavalle kipuaa lajin kotimainen parhaimmisto, kuten jääkiipeilijä Tapio Alhonsuo, kilpailuja ammattilaisena maailmalla kiertävä Annaliina Laitinen, kiipeilyn monilahjakkuus Juho Knuutila sekä Mount Everestin huiputtamiseen valmistautuva Anni Penttilä. Helsinki Adventure Nightin lippu maksaa verkkokaupassa 29 € ja se sisältää pääsyn myös GoExpo Winteriin.

Helsinki Adventure Night la 16.11. – tutustu ohjelmaan!

Lähde ja kuvat: GoExpo Winter / Messukeskus Helsinki


Avainsanat:
, , , , , , , ,
Arvostele artikkeli:
GoExpo Winter 2019 rakentaa talven Messukeskukseen
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5,00/5 - 4 ääntä)
Loading...