2011, Alpine Roadtrip, laskemista, Sölden, valokuvat

Sölden

Julkaistu: 16.1.2011

Kakkospv. ja roadtrip teemana Sölden. Aamusella tikkana paku Söldenin parkkihalliin ja ylös. Keli oli muutoin loistava (bluebird ja pikku pakkanen), mutta kova tuuli oli peijjooni vienyt monet lumet ja jäljelle jääneet kovettanut semikovaksi sillisalaatiksi. Vaikkakin tilastotieto kertoo, että Sldenissä on yläpellissä nyt bout 2metriä lunta, niin pohjiin ei missään nimessä pysty luottamaan. Jopa laskiessa melko suojaisaa pehmiää, saattaa kaiken kesken kivien päällä olla vain muutama sentti hötöä ja sillon raapii – onneksi on banaaneissa näköjään kovat pohjat. =)

Päivä jäi muutoin vähän tyngäks laskujen osalta, mutta huomenna aamusta kärppänä ja tikkana aamusta naapuriin Obergurgliin, jossa toivon mukaan on vielä koskemattomia siivuja perjantaisen lumisateen jäljiltä. Nyt huilia kuuppaan paikallisessa majatalossa – zzZzzzZzz… parit pokkarifotot alla;

Mersun Vito tai vastaava – eli Aviksen mukaan rellu – hyvä puoli on pirusti tilaa.
Ryhmä purkautuu Söldenin parkkihallissa.
Sillä mennään – taustalla Söldenin virallinen ”rensselikauppa” ja ala-asema. Jamo tais napagta kuvan.
Päivän eka tuuppaus, saipahan jalat alle. Tuolta hissitolpan tuntumasta lähtö, kiertäen varjon puolelta ja päätyen tähän. Melko viettävä ja rikkinäistä, osin jo puhjottua lunta – ihan jees alkulämpo =)

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *