Hyppää sisältöön

Hankielämä odottaa – Lumipallon vinkit Skiexpo 2015 – tapahtumaan

Laskukausi käynnistyy jälleen Skiexpoilta loka-marraskuun vaihteessa. Katso Lumipallon kokoamat ennakkovinkit tapahtumaan!

Tervetuloa mukaan laskukansan kauden ykkösmessuille – Skiexpo 2015 on pian täällä!

Kattavasti laskukohteita, välineitä, elämyksiä ja muuta ohjelmaa

Skiexpo 2015 –messuilla pääset takuuvarmasti talven ennakkotunnelmaan, sillä luvassa on jälleen kattava katselmus hiihtokeskuksia, matkanjärjestäjiä, suksi- ja monomerkkejä, vaatteita sekä monia muita mielenkiintoisia näytteilleasettajia.

Suomen hiihtokeskukset

Hyödynnä messujen mahdollistama erinomainen tilaisuus ja tutustu kerralla monipuolisiin lasku- ja lomailumahdollisuuksiin kotimaassa. Talven uutuuksiaan mesuilla esittelevät kotimaan keskuksista:

Viime vuoden tapaan Skiexpo 2015 –messuilta löydät kotimaan hiihtokeskukset helposti ”saman katon alta” omalta alueeltaan.

Ulkomaan laskukohteet

Kotimaan keskusten lisäksi Skiexpoillla pääset tutustumaan kattavasti myös laskumahdollisuuksiin ulkomailla. Mahdollisuuksiaan suomalaisille matkailijoille raottavat paikan päällä monet hiihtokeskukset, matkanjärjestäjät sekä matkailuorganisaatiot.

Perinteisten alppikohteiden lisäksi messuilta löydät tietoa esimerkiksi Ruotsin helposti saavutettavista hiihtokeskuksista Visit Swedenin osastolla 6h99. Laskueksotiikkaa kaipaavien kannattaa puolestaan tutustua Georgian mahdollisuuksiin. Idän eksotiikkaa tarjoilee myös suomalaisten suosikkikohteeksi noussut Japani Elämysmatkojen osastolla.

BaseCamp, Monotestikeskus ja Kamapörssi

Talven uutuusvälineisiin pääset parhaiten tutustumaan yhtenäisellä Basecamp-alueella, jossa edustettuina suksipuolelta K2, Line, Völkl ja Nordica. Talven uutuusmonoja voi puolestaan kokeilla asiantuntijoiden neuvomana Monotestikeskuksessa. Omaan jalkaan parhaiten sopivat monot löydät Nordican, Dalbellon, Full Tiltin ja K2:n mallistosta.

Käytettyjen laskuvälineiden valikoimaa esittelee perinteinen Kamapörssi, jonne voit tuoda myös omat vanhentuneet välineesi myyntiin. Käytettyjen välineiden ostamisesta kiinnostuneita suositellaan vierailemaan Kamapörssissä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä parhaat välineet myydään nopeasti. Käytetyt laskuvälineet löytyvät hallista 7, maastohiihtovälinelöytöjä voi puolestaan tehdä hallissa 6.

> Katso tarkemmat ohjeet Kamapörssiin

Kauden ekat laskut sekä after ski

Halukkaiden on helppo päästä fiilistelemään talvea esimerkiksi RailJam –kisan mahtitunnelmissa. Rail Jam –kisoissa laskijat kilpailevat oikealla lumella. Lauantai-iltana tunnelman nostattaa kattoon Suomen suosituin rap-duo JVG. JVG:n tunnin mittaisen keikan pääset näkemään messulipun hinnalla!

Tulevan talven afterski-tunnelmaan virittää helposti myös Skiexpon rinneravintola hallissa 6.

Erikoistarjoukset ja messukilpailut

Skiexpo on erinomainen paikka hyödyntää näytteilleasettajien ja yhteystyökumppanien mainiot erikoistarjoukset ja osallistua moniin erilaisiin messukilpailuihin joko paikan päällä tai netissä. Esimerkkejä Skiexpon tarjouksista ja kilpailuista löydät alta:

Maastohiihto

Skiexpo 2015 -tapahtumasta löytyy kattavasti ohjelmaa myös maastohiihdon ystäville. Isolta maastohiihtoalueelta hallissa 6 löydät monipuolisesti suksia ja monoja, voiteluaineita sekä maastohiihtovaatteita. Hiihtoliiton huoltorekan yhteydessä pääset tutustumaan myös Suomen maajoukkueen voiteluvinkkeihin ja muihin tavalliselle suksijallekin sopiviin valmistautumistapoihin kauden kynnyksellä.

Skiexpo 2015 aukioloajat ja lippujen hinnat

Skiexpo 2015 järjestetään loka-marraskuun vaihteessa.

Aukioloajat

  • Perjantai 30.10. klo 12-20
  • Lauantai 31.10. klo 9-19
  • Sunnuntai 1.11. klo 10-17

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Liput edullisemmin verkkokaupasta 29.10. asti:

  • Aikuiset 15 € / hlö
  • Lapset (7-15v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 9 €/hlö
  • Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 36 €

Osta liput helposti ennakkoon verkkokaupasta, niin vältät ruuhkat kassoilla!

> Osta liput täältä

Kuva: Skiexpo

Osallistu Skiexpo-lippujen arvontaan