Alpit, Cervinia, Majoitus, Matkustus, Yleinen

Hotel Meuble Gorret, Cervinia

Julkaistu: 20.8.2017

Talvella 2016 vietimme hiihtoloman Italian Cerviniassa. Majoituimme STS Alppimatkojen tarjontaan kuuluvassa Meuble Gorret -hotellissa aivan Cretaz-hissin ala-aseman kupeessa. Hotellilta voi kulkea hisseille joko jalan tai suksilla.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Hotellirakennuksen kellarissa oli säilytystilat suksille ja kuivaustelineet monoille. Hotellin yläkerrassa oli saunaosasto, joka ei nyt ehkä ihan vastannut perinteistä suomalaista käsitystä saunasta, mutta tarjosi ainakin mukavat näköalat. Kyseessä oli nimittäin varsin pelkistetty saunakoppi, mutta ikkunasta aukeni esteetön alppinäköala. Samassa talossa oli myös retkeilyvarustekauppa, jonka valikoimaan emme kuitenkaan sen tarkemmin tutustuneet.

Huoneemme ikkunasta ja parvekeelta avautui näköala suoraan Matterhornille, joten aamun sää oli helppo todeta heti herätyksen jälkeen. Huoneessa oli parisänky, yksi yksittäinen sänky ja parvella patjat kahdelle, kaikkiaan siis viidelle hengelle olisi ollut mahdollista saada makuupaikka. Pesuhuone oli riittävä neljälle hengelle. WLAN toimi huoneessa ja koko hotellissa moitteetta.

Palvelu hotellissa oli ystävällistä ja henkilökunta miellyttävää ja avuliasta. Aamiaishuoneessa oli iso rinnekartta seinällä ja hotellin omistaja kertoi mielellään vinkkejä laskureiteistä. Koko hotelli huokui kodikkuutta ja alppien historiaa. Kaikkialla oli vanhoja esineitä, maalauksia, tauluja ja veistoksia elämästä alpeilla ja varsinkin Matterhornin valloituksesta.

Sisällä liikuttiin ilman kenkiä ja asiakkaat saivat käyttöönsä villasukat, joita on ripustettu huoneiden ovien pieliin.Matkamme hintaan sisältyi hotellissa tarjottu aamiainen ja kylällä La Grotta -ravintolassa tarjoiltu illallinen. Aamiaispöydän antimilla pärjäsi hyvin lounasaikaan saakka.

Viikon kokemusten perusteella voisimme hyvin majoittua Meuble Gorrettiin toisenkin kerran sitten, kun seuraavan kerran Cerviniaan suuntaamme.

Alppimatkat.fi

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *