Yleinen

Uusi kausi avattu ja Kuusamon kutsuun vastattu

Julkaistu: 19.12.2016

Uusi kausi on lähtenyt kivasti käyntiin ja talvi on täällä! Me saavuttiin tänään ihanan pikaisella ja halvalla Onnibussilla Kuusamoon, joten joululomakin on nyt virallisesti startattu! Vähän kismittää se, että keli putoaa juurikin tällä hetkellä plussalle ja yöllä luvassa on vesisadetta. Heippa pehmeet lumet ja lumiset maisemat! Toivotaan, että meidän täällä ollessa satais vielä lisää höttöä, pitäisihän noiden säiden onneksi sitten joulun tienoilla taas pakastua. Perjantaihin asti on tarkoitus viipyillä täällä Kuusamon Tropiikissa, ja jouluksi vaihdetaan Rukan puolelle mökkiin viikoksi. Laskukamat tulee myös vasta perästä, joten tää alkuloma on tarkoitus käyttää muuhun kuin lasketteluun; luvassa on huomenna moottorikelkkailua Ruka Safariksen kanssa, keskiviikkona paikallinen porotilavierailu ja torstaina viimeistään latuja tsekkailemaan. Jouluksi sitten rinteeseen!

Kolilla

Kauden avaus tapahtui meillä tänä vuonna jo 4.12. Kolilla, joten laskukausi tulee olemaan (toivottavasti) tavallista pidempi! Joulukuun alussa rinteessä sai laskea kirpsakassa pakkasessa ja tilaa oli veivata loistokunnossa olevaa Pielistä. Olli on kerinnyt jo avata talven muidenkin talvilajien osalta, joten aikasessa ollaan tänä vuonna siinäkin mielessä. Tässä muutama kuvanen joulukuulta, ja toivotaan parasta, että talvisia kuvia saadaan vielä täältä Kuusamosta ja Rukaltakin! 🙂

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kolilla

20161214_104137

20161216_090013

Kolin hiihdonopeja ja rinnepäivystäjiä kertaamassa alppilaskun saloja perinteisellä lumileirillä, joka on pystytty järjestämään ennen joulua viimeksi neljä vuotta sitten:

20161217_123334

20161217_223013

Ihanaa joulun odotusta! <:)

-Venla ja Olli