Davos

Foorumit Kohteet Sveitsi Davos

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 12.12.2016 klo 0.18 #183765

  simovunn
  Administrator

  Muutaman päivän Davos-tutustumisen perusteella keväällä 2016 vaikutti kelvolliselta alppikeskukselta. Parsenn-hiihtoalue veti monipuolisuudessaan pidemmän korren kuin Jakobshorn. Hissit molempiin lähtevät suoraan kaupungista, joskin sen eri laidoilta. Maisemat Davosin vuorilla ovat kohdallaan.

  Kaupunki näytti eläväiseltä ja tarjoaa laskemisen lisäksi runsaasti muutakin oheistoimintaa. Pistimme myös merkille poikkeuksellisen runsaat maastohiihtoladut. Hiihtoalueiden erillisyys toki aina pieni miinus, mutta paikallisliikenne vaikutti liikkuvan tiheästi.

  Afterskitä näytti löytyvän, joskaan se ei ole aivan itävaltalaisen villiä. Majoitusvaihtoehtona kannattaa mielestäni harkita myös Klostersia tai Davosia joko Jakobshornin tai Parsennin hissiaseman läheisyydessä. Suosittelisin Davosia etenkin jos punaiset rinteet tai offarit ovat lähellä sydäntä.

  28.3.2014 klo 17.04 #29541

  Unto

  Ite olin täällä joskus vuosituhannen vaihteessa. Kylä ja hotelli sveitsiläisen siisti . Hiihtoalue laaja ja hajallaan. Paljon pitkiä ankkurihissejä, muuten hiihto ok. Tehtiin päiväretki Klostersiin, mukava, junalla takaisin. Matkasta jäi mieleen lähinnä Maailman Talous Foorumi joka sattui olemaan samaan aikaan davosissa. Poliiseja/sotilaita paljon joka puolella. Matka oli sunski:n järjestämä, meitä oli davosissa kokonaista 5 hiihtävää asiakasta, saatiin oppaalta tosi yksilöllistä palvelua. Ehdotin että kun meitä on näin vähän niin voitaisiin varmaan mennä päivisin kaikki omia teitämme. Opas ei tätä hyväksynyt missään tapauksessa, olimme kuulemma heidän ainoat asiakkaat tällä reissulla.

  19.9.2013 klo 7.33 #19423

  Eka kerta

  Mahtavia muistoja Davosista! Ensimmäinen alppireissuni suuntautui vuosituhannen vaihteessa tänne ja synnytti kyllä palavan rakkauden lajiin. Oltiin työporukalla pitkä viikonloppu tammi-helmikuun vaihteessa, lunta satoi aivan mielettömästi ja väkeä rinteissä ei juuri nimeksikään – aivan täydellinen aloitus alppimatkailuun. Eka kerta Alpeilla sai myös huomaamaan, että nuoruuden pohjakunto oli hävinnyt olemattomiin ja pärjätäkseen pitkissä rinteissä vastaisuudessa kannattaa pitää itsensä kunnossa läpi vuoden.

  Muistini mukaan Davos on Euroopan korkeimmalla sijaitseva kaupunki, asukkaita 13 000, joten tekemistä ja nähtävää riittää myös muualla kuin rinteissä. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Davos
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>