Nozawa Onsen

Foorumit Kohteet Japani Nozawa Onsen

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 2 vuotta, 3 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 23.5.2015 klo 0.35 #71403

  simovunn
  Administrator

  Nozawa Onsen oli kokemistani japanilaispaikoista ehkä se vaikuttavin. Maastossa ei ollut näyttäviä avoimia alueita tai suuren suosion reittejä. Vaan ehkä nämä olivatkin samalla niitä parhaita ominaisuuksia: Massiivisten vyöryjen vaara ei ollut yhtä ilmeinen kuin avoimemmilla alueilla ja koskemattomasta lumesta ei tarvinnut kilpailla.

  Habukassa aiemmin käyneenä suuren suosion puuterin kilpajuoksu tuli tutuksi. Täällä ongelmaa ei ollut ja reitit oli kohtuullisen pienellä vaivalla löydettävissä myös ilman opasta. Reitit olivat mukavasti viettäviä, mutta ei missään kohdassa pystysuoria. Pääosin kaikkialta pääsi alas ilman köysivarusteita. Puiden välissä lumi kestää paremmin myös pienet tuulet.

  Täällä hisseistä ei saanut monen japanilaisen alueen tapaan kertanousuja, mutta rinteille päätyvät offarit eivät näitä kaipaisikaan. Nousuja ehtii tekemään päivässä parhaimmillaan kymmenkunta. Offarikierroksilla puuteripitoista korkeuseroa voi saada kohtuullisen helposti yli 500 metriä per lasku.

  5.5.2014 klo 13.11 #31190

  valtteripastila
  Administrator

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/nozawa/ 

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Nozawa Onsen
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>