Peuramaa Ski

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Peuramaa Ski

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Riina 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 25.2.2017 klo 8.23 #187166

  Riina

  Olisi kivaa jos olisi pulkkamäki vähän isommillekin lapsille. Siinä voisi olla kumpuja /pieniä hyppyreitäkin.
  Kymmenvuotiaamme halusi lisäähaasteita , meni pulkkamäen ulkopuolelle. Henkilökunta tuli sanomaan ettei ole hyvä asia laskea sillä paikalla. Sinäänsä hyvä että henkilökunta huolehtii turvallisuudesta mutta lapsethan ovat vanhemman omalla vastuulla.
  Eli pulkkamäki missä olisi pieniä kumpuja jossa lapset saisivat hieman lisähaasteita

  7.1.2015 klo 9.31 #40423

  Kari

  Todella heikko paikka verrattuna Vihti Ski:n. Mäet ovat kovin lyhyitä ja mistään ei löydy yhtään jyrkempää kohtaa. Kuitenkin hinnat ovat Vihti Ski:n kanssa täysin samat. Huonoin puoli on Peuramaalla vielä se, että hissien ala-asemilla ei ole missään ketään antamassa ankkuria. Vihdissä on joka hissillä henkilökuntaa palvelemassa asiakkaitaan. Tämä on erityisen tärkeää, kun laskijoina on pienempiä lapsia, joille ankkurihissin itse ottaminen on mahdotonta. Lisäksi Peuramaan kahvilapalvelut ovat heikot ja siellä ei käy edes Lounaskortti mksuvälineenä. Vihdissä tämäkin on toisin. Peuramaa ei myöskään sovi hajuherkille. Alueella on nimittäin erittäin voimakas lannan haju.

  16.11.2014 klo 17.09 #38774

  Riina

  Meidän perheen useimmin käytyjä iltamäkipaikkoja. Lähelle on helppo päätyä, vaikka Peuramaa ei korkeudellaan suuren suuri olekaan. Kuitenkin hienosti kehitetty hiihtokeskus: lapset viihtyvät peuhupaikoissa aina, ja rinteet on heille juuri sopivia.

  Jos vain mäkeen saisi vaikka hieman lisäkorotusta ja yhteen rinteeeseen pientä jyrkennystä urakoitua, niin olisi todennäköisesti jo pakko hankkia kausikortit.

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Peuramaa Ski
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>