Calpis Ski Center

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Calpis Ski Center

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Usko 4 vuotta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4529 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/calpis-ski-center/

  #10699 Vastaus

  Testaajat

  Kävimme testaamassa Calpiksen joulun välipäivinä noin 10 vuoden tauon jälkeen. Monikaan asia ei ollut tällä välin muuttunut, ja tämän hiihtokeskuksen kohdalla muuttumattomuudessa on paljon hyvääkin.

  Kilparinne, Superi ja Snow Park olivat vielä avaamatta, ja muutamassa avatussakin rinteessä oli vähän tekemistä jäljellä. Selkeästi parhaassa kunnossa oli Hugonrinne, jossa oli myös yksi hyppyri.

  Keli oli upea ja tunnelma mukavan kalpalinnamainen. Etenkin kun saimme putsata käytännössä kaikki alueen off-pisteet ennätyksellisen paksusta irtolumesta. Hiki tuli näitä hissittömiä entisiä rinnepohjia lukuisia kertoja noustessa. Eteläsuomalaisittain harvinaisen hieno päivä pehmeällä lumella. Juuri ennen vesisateita.

  After ski -olutta Calpiksesta ei saanut, sillä Ravintola Villilinna oli putkiremontissa ja kahvilassa ei ollut olutanniskelua.

  #18803 Vastaus

  Matti

  Kalpalinnassa nyt muutaman kauden laskeneena ei voi kuin kehua rinteitä. Toki hissit on iäkkäitä, mutta ylös pääsee. Rinteet poikkeuksetta huippukunnossa ja vaihtelevuutta löytyy runsaasti. Ei mistään eteläsuomesta löydy Kalpalinnan veroisia rinteitä. Vielä kun muu infra saataisiin kuntoon jotta suurimassa löytäisi rinteet olisi kaikki hyvin. Toki nykyisestä tilanteest itse pidän, ei tarvi kauheesti jonottaa. Suosittelen kuitenkin kaikille.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Calpis Ski Center
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">