Yleinen

Haaveeksi jäi

Julkaistu: 02.11.2014

Noniin. SkiExpo-viikonloppu ja missäs me ollaan…450 km:n päässä hiihtomessuista eli kotona Joensuussa. Mites tässä näin kävi? Kovat oli nimittäin aikomukset lähtee ekaa kertaa skiexpoilemaan pääkaupungin sivistykseen, hommattiin jopa bloggaajapassit, joilla oltais päästy ilmatteeksi ihmettelemään messujen meininkiä. Venla suunnitteli tulevansa sieltä kotiin ehkä jopa uusien monojen kanssa, vähintäänkin parit Ski.fi-kortit ja vähän muuta krääsää taskussa. Mutta eipä tuo matkaan lähtö ihan niin yksinkertaista ole täältä kaukaa. Ei oikeen saatu ketään mukaan bensoja jakamaan, joten reissu olis tullut turhan kalliiksi, samoin ajamista olis tullut se 1000km, joka yhtenä päivänä ei oikeen houkutellut, yöpaikkaa kun ei saatu aikaiseksi tarpeeksi ajoissa keltään kysellä. Kotiinjäämispäätökseen vaikutti myös se, että meillä molemmilla oli rankka viikko takana, joten katsottiin paremmaksi jäädä lepäämään ja nauttimaan vapaasta viikonlopusta.

Kyllä. Joensuussa, ei SkiExpoilla.

Kyllähän tuo vähän kirpaisee lueskella messujen meiningistä täältä Lumipallosta, mutta eipä tuo auta itkeä. Ehkä ensi vuonna suunnitellaan lähtö vähän paremmin! Monoja pitää ruveta nyt toden teolla metsästämään jostain muualta. Suksi- ja kamerahankintojahan me tehtiinkin tuossa jo joku aika sitten, mutta niihin palailemme toisessa postauksessa vähän tarkemmin.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tää viikonloppu siis meni lähinnä lepäillessä ja siivoillessa, näitä kahta asiaa kun harvoin on aikaa tehdä. Ja ihan kivaahan tääkin on ollut. Eilen oli nätti syyssää ja käytiin vähän heittää kiekkoo, tänään pyryttää näköjään, ah, lunta. Tätä talvista tunnelmaa latistaa vaan hieman se, että huomisesta alkaen on koko viikoksi luvattu kunnon plussakeliä. Talvi ei siis ole vielä tulossa, vaikka vähän uhkaileekin. Parempi kuitenkin, että edes uhkailee. 🙂

Toivottavasti nautitte messu-tunnelmasta meidänkin edestä!

Terkuin hieman kateudesta vihreät, Venla ja Olli

P.S. Käy tykkäämässä Facebook-sivustamme 😉