Yleinen

Jouluterkut Hemavanista!

Julkaistu: 26.12.2014

Ihanaa joulua kaikille täältä talven ihmemaasta! Lunta riittää ja säätäkin on ollut joka lähtöön, lumituiskua ja aurinkoista kirpakkaa pakkasta; täydellistä joulukeliä! Rinteeseen ja tunturiinkin on päästy, ja kyllä on uni illalla maistunut, kuten myös jouluherkut. Mökki, tai tarkemmin huoneisto, on hyvin varusteltu ja loistavalla paikalla, rinteeseen pääsee suoraapäätä.

Eilen aattona käytiin koko porukalla kiipeämässä lähitunturiin aivan loistavan kirkkaassa pakkassäässä, maisemat oli kyllä ihan omaa luokkaansa. Tässä pieni kuvakooste eiliseltä:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Me otettiin tänään vähän rennommin ja käytiin ihmettelemässä Tärnabyta lähemmin lähinnä auton ikkunoiden läpi, pakkanen nimittäin meinasi puraista nenän irti. Osa porukasta taas ajeli Kittelfjällin vapaalaskuparatiisiin asti metsästämässä vähän puuteria, kun sielläkin avautui hissi. Tuntuihan tuota löytyneen:

Nyt toivomme, että pariksi vikaksi päiväksi täällä aukeaisi lisää hissejä! Tähän asti auki on ollut vain keskushissi. Erityisesti huipulle menevän Kunkkuhissin (Kungsliften) puolesta pidetään peukkuja! Ei pitäisi olla enää lumesta kiinni, sitä kun on tässä muutamassakin päivässä jo satanut lähes parikytä senttiä. No, huomenna nähdään!

Me nautitaan vielä viimeiset päivät täällä, nauttikaa myös te siellä kotimaassa!

Jouluterkuin,

Venla ja Olli sekä muut

Ps. Edelleen kannattaa seurata meitä myös facessa ja instassa!