Vastaa aiheeseen: Himos

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Himos Vastaa aiheeseen: Himos

#41639 Vastaus

Eddywee

6.2 – 8.2.2015 Vietetty viikonloppu Himoksella.
Laskusäät olivat oivat, sillä iltaisin ja öisin satoi lunta ja aamulla oli mukava auringon paiste paitsi sunnuntaina. Tuuli oli niin kova, että työnsi mäkeä ylöspäin, eikä alas ollut mitään asiaa.

Rinteitä vain 13 kpl auki ja ne tuli koluttua ensimmäisena päivänä.
On harmillista, että tähän aikaa vuodesta Himoksella on noin puolet heidän rinteistään auki ja vielä huonommaksi tilannetta tekee se, että puolet kukkulasta on projektin alaisena ja uusia laskettavia rinteitä saamme odottaa.
Lippihinnasto rinteisiin nähden on melko kehno ja näin ollen hiihtopummit käyttävät kaikki alennukset ja konstit hyväkseen. Sillä kuka maksaa eteläisen hiihtokeskuksen rinteistä 39e/päivä?

Päätäni sai myös rapsuttelemaan se asia, että Himos Ski Resort, sekä Himos Lomat pitävät 25hlö porukkaa ryhmänä. (10hlö on oma mielipide).
Onko siis niin, että kouluryhmät tai luokat ovat ainoat, jotka voivat hyödyntää tätä, sillä onhan se nyt hieman hölmöä, että yksityisille ihmisille ja ryhmille vuokrataan isojakin mökkejä, mutta ei silti suoda ryhmä-alenusta tai hinnoittelua. Joustoahan tähän ryhmäkokoon ei heru!

Mitä mökkeilyyn tulee Himoksella, niin herää kysymys, onko kaikki tehty kuluttajalain puitteissa.
Esimerkiksi mökkien hinta näkyy selvästi mökkiä varatessa, mutta maksutavan valintakohdassa, hintaan on tullut ”toimitusmaksu” ! Mikä ihmeen toimitusmaksu? Itse olen varanut mökin ja itse olen maksanut sen aiheuttamatta yhtään ylimääräistä työtä Himoksen henkilökunnalle. Onko siis oikeutettua vielä veloittaa toimisto- tai toimitusmaksuja? Mielestäni ei, Ylläksen sivuilla hyvin esimerkkinä, kuinka homma pitää toimia.
Tästähän en tietenkään ollut tyytyväinen ja kysyin heiltä, että: ”Toimittasiko he avaimet mökille, kun saavumme tai saadaanko tulla aikaisemmin mökkiin, jotta ehtisi olla rinteessä koko päivä?”
Vastauksessa todettiin vain, että se ei ole mahdollista ja, että aikaistaminen tai lähdön viivästyttäminen maksaisin 60e, kun taas ystävälleni sama homma, samasta mökistä, samoilla ajankohdilla maksoi 50e.
Katsovatko he siis tuon palvelun sähköpostiosoitteen perusteella, että onko kyse firmasta vai yksityis ihmisen sähköpostista ja sen perusteella latoo hintoja.

En siis voi mitenkään suositella ainakaan mökkeilyä.
Päivän voi viettää rinteissä jos kaikki rinteet on auki ja muistaa tuoda omia eväitä, sillä palvelu ympäristö pohjautuu pizzoihin ja hampurilaisiin, jotka ovat muuten hemmetin kuivia!