Vastaa aiheeseen: Vihti Ski Center

Etusivu Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Vihti Ski Center Vastaa aiheeseen: Vihti Ski Center

#40352 Vastaus

dope

Kuten rinnekartasta saattaa huomata, Vihti-Ski Centerissä on todellisuudessa 5 rinnettä. Näistä rinteistä kolme on todella loivia (molemilla sivuilla ja takarinne) ja kaksi keskimmäistä ovat etelä-Suomen mittakaavassa jyrkkiä mutta lyhyitä. Väkeä saattaa olla viikonloppuisin turhan paljon rinteiden kapeuteen nähden. Alku- ja loppukaudesta rinteitä pidetään ”auki”, vaikka ne olisivat todella huonossa kunnossa (jäisiä, kuoppaisia, urautuneita, sulaneita tms.)

Kaikilla hisseillä on usein henkilökuntaa avustamassa, mikä lienee etenkin aloittelijoiden mieleen.

”Ravintolan” hinnat ovat kohtuulliset, mutta palvelu on ala-arvoista. Jos tilaat ranskikset kaikilla mauisteilla, saat todella pienet, etukäteen paistetut jo hieman haalenneet perunat, ja yhden pienen ketsuppipussin. Kun kysyt, että voisitko saada ne tilaamasi kaikki mausteet vaikka lisämaksua vastaan, sinulle vastataan yrmeästi ”ei täällä oo koskaan laitettu”. Ärsytys ei lopu yhteä nopeasti kuin ketsuppi, mutta onneksi loput ranskikset voi huuhtoa alas lämpimähköllä vedellä, joka maksaa 0,50€/muki.

Mesta on rinteidensä puolesta Uudenmaan parempaa puoliskoa, mutta muiden palveluiden osalta jää valitettavasti sinne toiselle puolelle.