Calpis Ski Center

Foorumit Kohteet Etelä-Suomi Calpis Ski Center

Kommentit kohteesta

Aihe sisältää , 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Matti 4 vuotta, 3 kuukautta sitten.

 • Käyttäjä
  Viestit
 • 21.8.2013 klo 14.14 #18803

  Matti

  Kalpalinnassa nyt muutaman kauden laskeneena ei voi kuin kehua rinteitä. Toki hissit on iäkkäitä, mutta ylös pääsee. Rinteet poikkeuksetta huippukunnossa ja vaihtelevuutta löytyy runsaasti. Ei mistään eteläsuomesta löydy Kalpalinnan veroisia rinteitä. Vielä kun muu infra saataisiin kuntoon jotta suurimassa löytäisi rinteet olisi kaikki hyvin. Toki nykyisestä tilanteest itse pidän, ei tarvi kauheesti jonottaa. Suosittelen kuitenkin kaikille.

  2.1.2013 klo 1.52 #10699

  Testaajat

  Kävimme testaamassa Calpiksen joulun välipäivinä noin 10 vuoden tauon jälkeen. Monikaan asia ei ollut tällä välin muuttunut, ja tämän hiihtokeskuksen kohdalla muuttumattomuudessa on paljon hyvääkin.

  Kilparinne, Superi ja Snow Park olivat vielä avaamatta, ja muutamassa avatussakin rinteessä oli vähän tekemistä jäljellä. Selkeästi parhaassa kunnossa oli Hugonrinne, jossa oli myös yksi hyppyri.

  Keli oli upea ja tunnelma mukavan kalpalinnamainen. Etenkin kun saimme putsata käytännössä kaikki alueen off-pisteet ennätyksellisen paksusta irtolumesta. Hiki tuli näitä hissittömiä entisiä rinnepohjia lukuisia kertoja noustessa. Eteläsuomalaisittain harvinaisen hieno päivä pehmeällä lumella. Juuri ennen vesisateita.

  After ski -olutta Calpiksesta ei saanut, sillä Ravintola Villilinna oli putkiremontissa ja kahvilassa ei ollut olutanniskelua.

  17.10.2012 klo 14.17 #4529

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/suomi/etela-suomi/calpis-ski-center/

Kommentoi ja kysy kohteesta

Vastaa aiheeseen: Calpis Ski Center
Tietosi:


<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>