simovunn

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 110)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Asarigawa Onsen #246007

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Asari oli kokonaisuutena vaatimattomimmasta päästä käymiämme japanilaiskohteita. Rinteet eivät tarjoa sen ihmeellisempää laskettavaa, eikä offarimaasto tai lumimäärä vedä vertoja alueen muille keskuksille.

  Paras puoli lienee se, että ehkä juuri tästä syystä muut offarilaskijat jättävät Asarin pääosin väliin. Laskupätkät eivät ole pitkiä, mutta pääosin loivahkoista muidoistaan huolimatta kuitenkin hauskoja. Ja ennen kaikkea ne ovat koskemattomia sekä helposti saavutettavia.

  vastauksena käyttäjälle: Iwanai Resort #240617

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Testasimme Iwanai Resortin ja samalla kissahiihtämisen ensimmäistä kertaa tammikuussa 2018. Kokemus oli niin huikea, että hymyilyttää vielä vuotta myöhemminkin. Sikäli vertailu muihin kissahiihtopaikkoihin on hankalaa, mutta ainakin vetää ehdottomasti vertoja elämän parhaille hissiavusteisesti ja skinnaamalla tehtyihin laskupäiviin.

  Iwanai Resortissa vuorelle pääsee kerralla niin rajallinen määrä laskijoita, että puuteria pitäisi löytyä vaikka viimeisestä lumisateesta olisi kulunut päiviä. Rinne viettää suoraan pohjoiseen, joten aurinkokaan ei pääse pilaamaan lunta. Puusto suojaa maastoa varsin hyvin tuulilta, eikä Hokkaidolla lämpötilat useinkaan nouse plussan puolelle sydäntalvella. Sikäli Iwanaille voisi melkein myöntää puuteritakuun.

  Erittäin suositeltava kokemus kaikkiaan. Henkilökunta on todella ystävällistä, aitoa ja palvelualtista.

  vastauksena käyttäjälle: Sapporo Kokusai #239878

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Kokusaista saimme erinomaisen puuterikylvyn. Osasyynä niinkin positiiviseen kokemukseen oli edellisenä yönä satanut noin 40-senttinen puuterilumipatja. Kun tähän päälle tarjoiltiin aurinkoa, oli Kokusain offareihin helppo ihastua. Aamulla päähisseillä joutui hetken aikaa jonottamaan, mutta offareiden puolella muita laskijoita ei juuri näkynyt. Saimme siivota ensin hissilinjojen ympäristöt, sitten hisseiltä saavutettavissa olevan laakson.

  Kun nämä alkoivat olemaan puhki, laitoimme skinit jalkaan ja nousimme huipulta lähteville upeille reiteille. Kokusai kannattaa käydä kokeilemassa tuoreella lumella, silloin kun muualla on odotettavissa offariruuhkia.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 110)