Jääkiekon-MM-kisat-ulkomailta
Yleinen

Paras tapa katsoa jääkiekon MM 2019 netistä

Julkaistu: 07.5.2019

Vuoden 2019 jääkiekon MM-kisat kolkuttelevat jälleen ovella! Suomalaiset ympäri maailmaa kokoontuvat henkisesti yhteen omiensa taakse uskoessaan kultaiseen pokaaliin. Kovana lätkäkansana useat suomalaiset haluavat katsoa jokaisen sekunnin jokaisesta ottelusta. Tämä ei välttämättä ole aina mahdollista. Syynä voi olla varojen puute kalliiseen kanavapakettiin tai kyvyttömyys katsoa kotimaan lähetyksiä ja suoratoistopalveluita sijainnista riippuen. Ei huolta, minulla on teille ratkaisu!

 

Kuten monet tietävät, kisat käydään Slovakiassa ja kisakaupungeiksi on valittu pääkaupunki Bratislava sekä Košice. Ensimmäisen ottelun kiekko iskee jäähän 10.5.2019 ja spektaakkeli päättyy loppuotteluun paria viikkoa myöhemmin sunnuntaina 26.5.2019. Tällä hetkellä Suomen ilmaisista tv-kanavista ainoastaan MTV3:lla on lisenssi MM-kisalähetyksiin, mutta valitettavasti tähän eivät sisälly kaikki karsintalohkojen pelit. Pelattavista otteluista esitetään Leijonien pelien ohella pudotus- ja mitalipelit, joten muiden maiden karsintapelejä ei näytetä. Ne eivät myös ole katsottavissa muilta laitteilta, kuin televisio.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

 

Ne jotka haluavat nähdä 100% kaikista peleistä saattavat harkita kanavapaketin hankkimista, mutta se on hintava vaihtoehto – erityisesti jos paketin tarpeellisuus kuolee heti kisojen päätyttyä. Joillekin saattaa tulla kuitenkin yllätyksenä,että Kansainvälisen kiekkoliiton Youtube-kanavalla esitetään suorana kaikki ottelut maksutta ja ilman mainostaukoja. Maarajoitukset valitettavasti estävät nämä lähetykset Suomen Youtuben käyttäjille, mutta VPN-sovellus ratkaisee tämän pulman. VPN-sovelluksen avulla voit täysin laillisesti muuttaa verkon sijaintiasi toisiin maihin ja näin voit katsoa sijaintimaassasi muuten estettyä ohjelmasisältöä.

 

VPN toimii sekä mobiili- että PC-alustoilla. Nämä laitteet voi myös liittää esimerkiksi HDMI-piuhalla televisioon ja pystyt seuraamaan MM-kisat kokonaisuudessaan HD-laatuisena. Tarkempia ohjeita varten avaa tämä ohjesivusto ja katso MM-jääkiekko 2019 mobiilissa ilman huolta, että mitään jäisi kisoista näkemättä!

 

Kisat alkavat pian, joten vielä on aikaa järjestää kisastudion setup kohdilleen ja olla hengessä mukana alusta asti. Mikäli mitään jää epäselväksi tai jotain kysymyksiä nousee VPN-sovellukseen tai lähetyksiin liittyen, niin voitte kysyä niistä minulta. Mahtavia kisatunnelmia kaikille ja kannatetaan Leijonat voittoon!

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *