Yleinen

Paras pikalaina netistä

Julkaistu: 30.1.2017

Paras pikalaina löytyy netistä helpommin kuin luuletkaa.

Puhelinlaskun eräpäivä mennyt jo? Jääkaappi tyhjä? Puhelin hajosi muttei rahaa ostaa uutta ennen kuin tili tulee? Kaikki nämä tilanteet ovat tuttuja varmasti aika monelle jossain vaiheessa elämää. Rahaa ei ole silloin, kun sitä tarvitsee ja sukulaisilta tai ystäviltä ei viitsi pyytää vippiä, sillä asut yksin ja raha-asioiden pitäisi totta kai olla kunnossa.

Valitettavasti kaikki ei aina mene niin kuin elokuvissa ja rahaa nyt sattuu palamaan joskus enemmän kuin oli suunnitellut. Yllättävän menoerän paikkaaminen ei kuitenkaan ole enää nykyisin vaikeaa ja onkin erittäin helppoa hakea nopea pikalaina netistä.

Lainapaikkoja löytyy netistä kymmeniä erilaisia, jotka kaikki tarjoavat erilaisia rahoitusratkaisuja. Laina kannattaa kuitenkin aina ottaa jostakin edullisimmasta rahoitusyrityksestä. Lainapaikkojen välillä on nimittäin eroja niiden kustannuksissa sekä takaisinmaksuajoissa. Rahan lainaaminen kannattaakin suorittaa, jonkin lainanvälitykseen erikoistuneen yrityksen kautta, jolloin saat aina edullisimman lainan. Yhteen suosituimmista lainanvälityspalveluista pääset tästä linkistä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Pikalaina netistä, mitä se vaatii?

Rahan lainaaminen netistä ei vaadi asiakkaalta paljoa. Tietenkin hakijan täytyy olla täysi-ikäinen eli vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö. Monet lainapalvelut vaativat kuitenkin, että asiakas on täyttänyt vähintään 20 vuotta, ennen kuin laina on mahdollista heille myöntää.

Tärkein asia on kuitenkin, että luottotietosi ovat kunnossa. Rahaa ei lainata koskaan luottotiedottomalle tai maksuhäiriöiselle henkilölle. Lainaa saa siis, jos on hoitanut aikaisemmat raha-asiansa moitteettomasti.

Hakiessasi lainaa sinulla tulee myös olla verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksilla lainafirma saa välittömästi tiedon hakijan luottotiedoista, jolloin myös lainan myöntäminen nopeutuu. Myös lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. TUPAS verkkopankki tunnistautuminen on tärkeää, koska sillä ehkäistään myös mahdollisia väärinkäytöksiä.

Netistä lainaamisen vaatimuksena on myös se, että hakijalla on oma henkilökohtainen puhelinnumero (ei prepaid) ja hakijalla on vakituinen kotiosoite suomessa.

Lainasummasta riippuen, hakijalla on oltava myös säännölliset kuukausitulot. Yleensä tämä lainaehto koskee yli 1000 euron lainasummia.

Tärkeimmät asiat ovat siis:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
  • Vakituinen kotiosoite
  • Verkkopankkitunnukset
  • Henkilökohtainen puhelinnumero
  • Säännölliset kuukausitulot (riippuu lainasummasta)

Pikalaina netistä – mihin tarkoitukseen sen voi ottaa?

Netistä voi hakea lainaa mihin tarkoitukseen itse haluaa. Rahoitusyritykset eivät yleensä koskaan vaadi selvitystä siihen, mihin käyttötarkoitukseen laina tulee. Tärkein asia on ainoastaan se, että maksat lainan lyhennykset ajallaan pois.

Nettilainat ovat myös vakuudettomia, eli niitä varten ei tarvita taloa tai autoa lainan takaisinmaksun pantiksi.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *