Vastaa aiheeseen: Parra

Etusivu Foorumit Kohteet Keski-Suomi Parra Vastaa aiheeseen: Parra

#183279 Vastaus

simovunn
Ylläpitäjä

Parra oli kevään 2016 käyntimme perusteella pieni, mutta pirteä koko perheen laskettelukeskus. Palvelu pelasi erinomaisesti ja etenkin eri ikäisille lapsille ja parkkijibbailijoille oli rakennettu vallan mainiot fasiliteetit. Haastetta kaipaaville rinnetykittäjille en hiihtokeskusta välttämättä suosittelisi, vaikka punaisessa ykkösrinteessä pystyy hieman vauhtiakin keräämään.

Parkki oli monipuolinen ja vaikutti soveltuvan etenkin aloitteleville ja keskitason parkkilaskijoille. Isoimmat pro-tason boksit puuttuvat.

Lastenrinteeseen oli panostettu, rinteessä oli pieniä kumpuja ja hyppypaikkoja, pieniä pujottelukeppejä ja pehmoportti. Helppokäyttöinen naruhissi mahdollistaa junioriosaston itsenäisen laskemisen. Sininen kakkosrinne oli myös aloittelevammille laskijoille yhtä riemua. Rinteessä on hauska puolikaaren mallinen muoto, matkalta löytyy muutamia helppoja hyppyreitä ja loivia aaltomaisia kumpareita joista etenkin pikkulaskijat huusivat jihaata. Pulkkamäki ja grillikodat ovat hieno lisä.

Ravintolan tarjonnan taso yllätti laadullaan. Ruokallistalla oli varsin tyypillistä hampurilaispitoista annosta, mutta maut olivat kohdallaan. Parrassa tehdään hyvää työtä uusien laskijoiden auttamiseksi harrastuksessaan eteenpäin!